Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett sok.
Gyerek mellett már sokkal kevesebb!!
Kondi és játékok a hobbim. Játékokra kevesebb időm jut és nem is köt le annyira / érdekel annyira, mint régen, szóval nem bánom.
Konditerembe meg jön velem a barátnőm és ő is szeretne változtatni az életén. Kevesebbet tudok járni edzeni, mint előtte, de nekem ez unaloműzés is volt akkoriban, szóval nem bánom, hogy mással is tudom tölteni az időmet edzés helyett.
Férjemmel a hobbira még sokkal több idő van, lenne mint egyedül volt, mert szinte mind közös.
A gyerek miatt viszont kevesebb, vagy az közel nem olyan minőségű mint előttük.
Több, mint eddig, mert azt a háztartási munkát, amit egyedül csináltam, most ketten, nagyjából fele annyi idő alatt. :), szóval több időm marad a regényemen dolgozni (hobbi-munka).
Az exemmel 0%, mert ő rögtön ott volt és bújt és piszkált, meg sorolhatnám. Nem figyelemre vágyott, hanem hogy ne hobbizzak.
Semennyi. 38/F
Mondjuk pont most 2 hete ért véget egy 4 éves kapcsolatom, úgyhogy most már időm mint a tenger.
Ja, meg a házimunka is kb ugyanannyi! :D
Szóval totálban semmi változás, csak most már más viszi el az időmet! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!