Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha a barátnőtök, feleségetek sokáig tollászkodik, sminkel, öltözködik, és várni kell rá?
8. Nem nem értem, ha szereted akkor minek akarod otthagyni?
Eleve ha zavar akkor miért nem segítesz neki?
A ruhát ki lehet rakni, meg is fésülheted amíg mást csinál, stb. Ha akarnád akkor tudnál tenni érte hogy gyorsabban elkészüljön.
Nálunk exem volt - férfi - ilyen piperészős.
Nem gond - az már krva nagy gond volt, hogy mindenhonnan elkéstünk miatta. De mindenhonnan.
Igen, az elkésés miatt kérdezem én is, hogy ha a nő sokat cicomázza magát, a férfi meg otthon hagyja, és elindul egyedül, az javítana-e a helyzeten.
Ideális esetben 2-3 alkalom után a feleség/barátnő azért csak tanulna az esetből, és ha nem is sminkelne gyorsabban, de legalább elkezdene korábban készülődni, nem?
ha e miatt késünk az kelletlen és szóvá tettem mindig persze én voltam a hibás ezért is.
ettől függetlenül ha szépen felöltözik egy nő az nem baj csak kezdje el időben akkor nincs semmi baj.
Egy indulasii idopontot megbeszeltek.
Mindenki felnott ember es megoldja,h idore kesz legyen....
Ahhoz képest, hogy férfinek tartod magad, hisztizel, mint egy hároméves. :D
És nyugi, ebben semmi aggodalom nincs, csak szánalom és megvetés, meg egy kis undor irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!