Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség esetén hogyan kezelik jól a párok a külvilágból érkező kritikákat? Van-e esetleg olyan online közösség vagy valamilyen közeg, ahol erről lehet párbeszédet folytatni?
Le kell szarni őket. Esetleg ha közösségben beszólnak, egyszer, de egyetlen egyszer reagálni egy ilyenre és mindenki előtt megmondani, hogy nem fogsz bizonygatni, ne is várják, ha ennyi életük van, baszogassanak csak, szánalmas hogy ettől érzik jobban magukat. Legalábbis nekem ez volt a reakcióm egy társaságban, hogy a sok baszogatásra nem reagáltam, aztán egyszer elpattant és mondom először és utoljára nyitom ki a számat. De higgadtan, kulturáltan kell, ilyen dolgokat amiket fentebb leírtam. Baszogassanak csak, szánalmas. Reagálni sem kell rá ezen kívül, teljesen felesleges mit mondasz nekik, ők akkor is csak ennyit látnak, hogy te biztos a pénzért. Ha nő vagy, bármelyik fél is vagy a kapcsolatban, te leszel baszogatva, meg lehet figyelni, idősebb férfit megértik, "fiatal pipi", ha a fiatal a férfi akkor meg "jó neki anyukával szexelni". Köztünk nagyobb is a korkülönbség, mint köztetek...
A legnagyobb humora meg beszólása az ilyen embereknek úgyis az "anyukád? Apukád?" Meg s "pelenkázni is fogod?" Viccekig terjed
" Ha valóban felnőtt lennél, nem érdekelnének a "külső" kommentek, és tudnád kezelni őket."
Ha nem lennél kretén és lenne élettapasztalatod, tudnád hogy hogyan megy ez a való életben és nem írnál ekkora baromságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!