Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartós egy nagy korkülönbséges kapcsolat?
Olyat is hallottam a csajról,hogy szereti a f...szt
Te a punát gondolom nem, ugye?
És még mi mindent pletykálnak bárkiről is abban a nagy faluban? Mennyire értelmes gyerek vagy...
1/
Minden pletykának van valamennyi valóság alapja.
Tehát rólad azt pletykálják a faluban, hogy nem szereted a puncit.
Ő meg szereti a f*szt.
És? Mi ebből a tanulság?
4/
Az,hogy te hülye vagy
Biztos én is szeretem a f*szt és ez fáj neked, nem??:) Szeretnéd, ha minden nő szűz lenne és ezt ki is beszélnék?
Féltékeny vagy, apám, az a te bajod. Mert neked nem jut nő, az öregnek meg jutott. Szar lehet.
6/
Mindegy hagyjuk nem te vagy a legélesebb kés a fiókban :)
Mondjuk ilyet csak egy sutyerák ír vagy pletykál, hogy szereti a faszt. Elárulom, a jó faszt minden nő szereti, anyukád is, a boltos néni is, a visszafogott lányok is, szóval nem értem ezen mi a pletyka. Ha a te faszodat nem szokták szeretni a nők, az inkább szomorú. Hihetetlen, hogy vannak olyan tyúkszaros helyek, ahol ez így még manapság egy izgi téma.
Amúgy 10-15 év még tud működni, pláne ha nem akarnak a felek gyereket. Ha gyereket is akarnak, akkor lehet problémás a helyzet. De azért 30 év az rengeteg, itt általaban nem a szerelem tartja össze a párt, hanem valami más érdek.
8/
Nem pletykáknak hiszek,de remélem azért nem vagy papucs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!