Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet “ránevelni” a párom arra, hogy lássa meg magától az otthoni teendőket?
A párom nem igazán proaktív ha házimunkáról van szó. Bármit szívesen megcsinál HA szólok neki, de abszolút nem veszi észre magától hogy mit kéne csinálni, nem érti honnan kellene tudnia. Feledékeny is, ha reggel mondom hogy délután mi lenne a feladat, azt elfelejti addigra - amúgy nem csak ezt felejti el hanem mindenféle dolgot, olyat is ami kifejezetten neki fontos/kellemes, szóval ez nem csak kibúvó kamu.
Volt hogy raktam ki egy listát a hűtőre feladatokkal amiket meg kell valamikor csinálni, hogy azokból válogasson, de akkor se tudott választani közülük. De amint én rábökök egyre, azonnal szó nélkül megcsinálja.
Csak most az van hogy arra érek haza egy órával később mint ő, hogy neki se állt semminek, és az eleve kevés közös időnk megy el..
Hogy tudnám “ránevelni” hogy magától csinálja, ne kelljen minden nap külön kérni?
"Volt hogy raktam ki egy listát a hűtőre feladatokkal amiket meg kell valamikor csinálni, hogy azokból válogasson, de akkor se tudott választani közülük."
De amikor leírjuk neki, hogy ez így gáz egy felnőtt embertől és kár ezzel fáradni egy életen át, kiveri a hisztit, hogy micsoda szemét dolog szakítást javasolni 😂
Felnőtt férfit miért kell NEVELNI?
Nem az anyja vagy.
Ha nem látja meg, akkor szépen lehet szakítani, nem anyukát játszani, meg tutujgatni.
Vagy ő életében nem takarította ki pl a szobáját önállóan???
Egyébként a pasid nem "nem tudja", hanem nem AKARJA, csak játssza a fogyatékost, mert tisztában van vele, hogy akkor úgyis megcsinálod.
Ez szándékos játszma a részéről - nálam már ezért kuka lenne egy ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!