Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor következik már be, hogy a társadalomban is belátják az emberek, hogy a házasság és a hosszútávú kapcsolatok idejének vége?
Miért kell még mindig erőltetni a házasságon alapuló családmodellt, amiben apa, anya és sokszor a gyerek is csak szenved?
Miért nem lehet alapból úgy nekiállni, hogy gyerekvállalásra választunk partnert, de nem köteleződünk el egy életre?
Szerintem mára elég szépen bebizonyosodott, hogy ez nem egy működő berendezkedés.

Szerintem mindenki éljen a saját érzései szerinti kapcsolatban. Én hiszek az igazi szerelemben, abban, hogy mindenkinek megvan az igazi lelki társa, akivel leélheti boldogan az életét. Mi pl megtaláltuk egymást a házastársammal, és viszonylag gyorsan össze is házasodtunk. Pont
leszarjuk, hogy a társadalomban milyen elvárásoknak kéne megfelelni. Mi így éreztük jónak és kész. De például gyereket nem akarunk, nem vállalunk, és senkinek nem is kötelező ennek a szokásnak megfelelni.
Ha akarsz házasodsz, ha akarsz egyedül maradsz, a te dolgod. A lőtéri kutyát se érdekli.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!