Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon bolond vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bolond vagyok, hogy ezt gondolom?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy a férjemnek én voltam az első, de igazából egyáltalán nem bánnám, ha más nőkkel is elmenne, ha még mindig engem szeret, legalább kipróbálna mást is. Nem lennek féltékeny, egészen addig, amíg nem akar emiatt szakítani velem. Viszont ő nem az a típus egyáltalán, hogy más nőkkel legyen.

Nagyon bolond vagyok?

2024. jan. 12. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez a te szexuális fanatziad, hogy elképzelés a férjed más nőkkel.
2024. jan. 12. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:
43%
Bocs de vagy nem vagy monogám vagy nem szereted őt. Nem egészséges arra vágyni, hogy a párod mással kúrjon.
2024. jan. 12. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!