Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy csak bolond vagyok?
Van olyan veletek hogy nincs semmilyen bizonyítékotok, gyakorlatilag semmi jel, egyszerűen csak azt érzitek hogy biztos megcsal a másik?
Valahogy a viselkedése furcsa, kicsit érdektelen
És nehéz nekem elhinni hogy néha 13-14 órákat "alszik" egyhuzamban?
Van értelme így együtt lenni hogy nem bízok a másikban?
"néha 13-14 órákat "alszik" egyhuzamban"
Miért idézőjeles az "alszik"?
Most alszik vagy nem alszik?
Ha igen, akkor nagyon fáradt vagy beteg, vagy csak öregszik, de addig sem csal meg.
Ha nem bízol benne, beszélgessetek egy kicsit, aztán majd eldől, ki merre.
Az a baj hogy nekem szerintem komplexusaim vannak...
20/F
Meg valahogy mintha saját magam nem tartanám elég jónak, egyszerűen túl értékelem a másikat és azt érzem hogy úgy is elhagy
Meg van olyan is hogy például szexelünk, és van orgazmusa akár több is, tele leszek önbizalommal, büszke leszek magamra
A következő alkalommal pedig látszik rajta hogy nincs olyan jó hangulatban, a szex sem az igazi, aztán le is hozodok, napokig alig van önbizalmam
"Az a baj hogy nekem szerintem komplexusaim vannak"
Igen, ez tényleg baj, és ezekkel kellene valamit kezdeni, mert nagyon könnyen a kapcsolatod bánhatja ezt. Sőt, nem csak ez, de majd a következő, az azutáni, meg az azutáni, meg az azutáni, stb .... is.
Van egy lány ismerősöm. Dettó ugyanaz, mint te. Szinte nagyítóval keresi, hogy mibe lásson bele valami rosszat. Nem részletezem, azóta már a sokadik sikertelen kapcsolatán van túl, és mindegyik ugyanezen a dolgon megy el. Majd ha túl lesz az ötvenediken is, talán ráveszi magát, hogy felkeressen egy pszichológust. De addig egyelőre az ő sara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!