Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én vagyok gyenge / túlérzékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok gyenge / túlérzékeny vagy ez tényleg tahóság?

Figyelt kérdés
Két kisgyerekkel vagyok otthon, kidolgozom a belemet is hogy értékes napjuk legyen, finomakat egyenek, friss levegöre is kimenjünk, de bevásárolok, a k@va finnyás férjemnek spec kaját fôzök, a ház is ki van takaritva. Nem panaszkodom hogy sok a munka, ne legyen ez félreértés. Csak pár jó szóra vágynék a nap végén. Páromat nem is látom egész nap mert a home office-ban gubbaszt. Egyszer lerohan felvinni az ebèdjét, aztán visszaül a gépe mögé. Ez történt ma: épp befejeztem a fôzést miután a gyerekek elmentek aludni, csak a csirkecomb fôtt még, nem akart megpuhulni. Bejött a konyhába a férjem, és az elsô szava az volt “mi ez a büdös?”. ??? Mondom a csirkecomb lehet, de bekapcsoltam a páraelszivot. Erre rákezdett hogy mièrt fôzök combot, mert már mondta hogy a lidl-es csirkecombokat nem szereti. És csak grimaszolt mellé. WTF?? Kibuktam hogy ez rohadt szarul esett mert amugy nem is neki készült hanem magamnak, és vagy 1000 házimunkát csináltam amire meg egyetlen jó szava sem volt. Erre besèrtödött és elvonult. Én meg csak pislogok: hogy lehet ekkora tahó?? Meg miért kell ennyire pesszimistának lennie? Én az ellentéte vagyok, nagyon is ügyelek hogy valami szépet mondjak amikor megszólalok. Francért kell ennyire negatívnak lenni. Aztán persze ha kicsikarom belôle hogy “nagyon szépen kitakaritottál” , az már nem is ér semmit mert nem magától jött a dicsèret.

2024. jan. 12. 03:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Elkényeztetted. Sokan elrontják ezzel. Mindent megcsinálnak és ez lesz a természetes. Egy pár napig nem főznék rá, nem mosnék neki, aztán majd utána beszélgetünk...
2024. jan. 12. 08:26
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy túlérzékeny. Ez tényleg bunkóság.

Az én párom nem ülőmunkát végez, hanem fizikait, mégis mikor hazajön körbenéz, és ha valamit elfelejtettem napközben azt megcsinálja. Szoktam mondani hogy hagyja, mindjárt megcsinálom, de mindig azt mondja hogy csináltam épp eleget aznap, pihenjek. Átérzi hogy egész nap a kicsivel vagyok, most hogy rosszabb az idő ki se tudunk úgy menni. Nemrég költöztünk ide, így itt barátok sincsenek. Ha itthon van megfőz, takarít, játszik a kicsivel, ellátja teljesen. Valamelyik nap álltam a tükörnél, kócosan, lebukizva és szörnyülködtem szépen csendben. Odalépett, megölelt, hogy ő így is nagyon szeret és gyönyörű vagyok.

Ilyenkor érzem azt, hogy nagyon jól választottam.

2024. jan. 12. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Hát csinálhatsz bármit, elmehetsz két hétre a szüleidhez is ő akkor se fog megváltozni. Akit nem zavar, hogy mindent jóformán egyedül csinálsz, nem dicsér meg, nem bújik hozzád inkább még letol az téged nem szeret. Azt megse kérdezem, hogy minek a két gyerek, mert már mindegy.

Abból, hogy nem takarítasz, nem főzöl rá, nem mosol rá abból csak az lesz, hogy még jobban bunkó lesz és elhagy. Nem fog megváltozni soha, mert mint írtam nem is szeret nem is tisztel. Lehúzhatod mellette az egész életed ha ő hagyja neked, vagy elválsz. Más lehetőség nincs!

2024. jan. 12. 09:09
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem az a megoldás, hogy ellentámadásba lendülsz, vagy passzív agresszióba, hanem az, hogy beszéltek róla, mint két értelmes felnőtt ember.
2024. jan. 12. 10:33
 15/22 anonim ***** válasza:
45%
Na jó nő létemre beállok az incelek táborába, ez durva amit itt a nők összeidegbajoskodnak. Amúgy te meg szoktad dicsérni a férjedet hogy dolgozik, vagy szerinted mit csinál szórakozik munka közben?
2024. jan. 12. 10:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ebben még nem is volt semmi, a sértődés egyéb lappangó problémákból ered.
2024. jan. 12. 12:36
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
#15 Az mégis ki a fenét érdekel, hogy a férfi dolgozik? Csak a nők baja számít 😂
2024. jan. 12. 12:43
 18/22 A kérdező kommentje:
Micsoda válaszok LOL.. Nagyon is dolgozik, amikor home office ban van, azzal tudok neki segíteni hogy nem hagyom hogy a családi élet zaja meg a gyerekek kiabálása felhallatszódjon az emeletre. Nem pnaszkodom hogy a háztartást kell vezetnem, ezt még gyerekek nélkül megbeszéltük hogy igy lesz, mert neki több a jövedelme. Igazán csak azt akartam megtudni hogy tényleg túlérzékeny vagyok e mert sokszor ezt a fejemhez vágta. Megbeszéltük már sokszor hogy idegesítenek a negatív kommentjei, de mintha a falnak beszélnék, 3 napig tart a jóság, aztán megint jön egy ugyanilyen eset csak nem csirkecombbal hanem valami más banális aprósággal. Jön a pesszimista komment, nekem meg elrontja a kedvemet egész estére, függetlenül attól hogy a nap amugy tök jó volt.
2024. jan. 12. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A férjed paraszt, te meg elcseszted mert cseléd vagy és úgy is bánik veled.
2024. jan. 12. 23:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Jól van az neked, hagytad neki, hogy emberszabásúnak se nézzen csak csúszómászónak.
2024. jan. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!