Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha valaki párkapcsolatban,együ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki párkapcsolatban,együtt él valakivel,és az egyik fél mondjuk úgy, kissé "trehányabb,nem törődöm az életben", akkor a másikat is úgy fogják megítélni,hogy hogyan tűrheti ezt el,és ő sem különb? Vagy ezt csak belém oltották a szüleim?

Figyelt kérdés
Tehát,akkor ez egy bélyeg is a másik félre nézve,ha együtt látják őket? Főleg falun?
2024. jan. 11. 01:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
#8 én nem is szavaztam itt egy kommentre sem, konkrétan el se olvastam őket. Nem pont te esel abba a hibába, hogy azt hiszed, én valaki vagyok akinek gondolsz, csak mert ugyanannyi százalékom van, mint neki?
2024. jan. 11. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én itt akárhányszor tettem fel kérdést barátommal, exeimmel kapcsolatban, mindig az volt az összes komment kb, hogy hogy viselhetem ezt el. Vagy ha nem voltam szimpi valakinek a kérdésem alapján, akkor meg "nem értem, hogy tud téged elviselni a párod". Úgyhogy igen, így ítélnek meg. Abba bele sem gondolnak, hogy egy ember nem csak annyiból áll, hogy pl nem szeret takarítani és szólni kell neki, hogy vegye ki a részét. Hanem ad ezer más jó dolgot, ebben pont nem hibátlan, de másban meg többet ad. Ha meg magát a kérdezőt szidják, nos az ő személyisége sem csak annyiból áll, amit olvashatunk, hogy éppen dühösen vagy szomorúan, önbizalom hiányosan kiír valamit, a párja az összképet nézi és ő elfogadja úgy, ahogy van, szereti, mert több a jó, mint a rossz.

Tudom, hogy nehéz, én sem tudok nem foglalkozni más véleményével, annyit tudok tenni, hogy már nem kérdezek itt semmi olyat, ami a magánéletemmel kapcsolatos. Sőt, ha válaszolok egy kérdésre, kitörlöm az általam feltettekből, mert vannak, akik a kommentelőket alázzák. Arra nem tudom, milyen praktika van, hogy családod, barátaid véleménye ne érdekeljen.

2024. jan. 11. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
De, én is, csak ez most egy másik kérdésnél volt hogy számonkért valaki egy másik három és fél pipás komment miatt, hogy az előbb ezt mondtam most meg miért az ellenkezőjét. Gondoltam néha jobb ideírni hogy nem mindenki ugyanaz, de amúgy nekem sincs fogalmam se ki szavaz éppen, és ugyanazok e a kommentelők vagy mások.
2024. jan. 11. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megítélnek téged is, ha igénytelen emberrel vagy együtt. Hogy ez téged mennyire érdekel, az már rajtad múlik.
2024. jan. 11. 08:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!