Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok erre a kérdésre? Érdemes elolvasni.....
Baráti társaságban az egyik haver új barátnője egy anonim kutatást csinált valami diploma munkához. Az egyik kérdés az volt, ha ma találkoznál a partnereddel először akkor is összejönnél vele? Azt tudni kell, hogy a társaság 90% 40-50 év között van és nagy részük házas.
Teljesen anonim volt a felmérés, szóval az emberek nem fogták vissza magukat ahogy én sem. 50% azt mondta, hogyha ma találkozna a partnerével akkor nem jönne vele össze, 30% mondta azt, hogy talán és 20% mondta hogy a mostani párját választaná újra. Mi a véleményetek?
A baráti körvégig kérdezése nagyon nagyon messze van a kutatástól.
Ez milyen büfé szak, ahol ilyen a diplomamunka?
Már ha igaz a kérdés.
Irreleváns és hülye kérdés..
Nyilvánvaló, hogy egy boldog kapcsolatban azt mondod, hogy a mostanit választanád újra, ha meg nem vagytok boldogok és csak megszokásból vagytok együtt, akkor meg mást mondasz.
Igen, persze.
Persze én könnyen beszélek, mi fiatalok (23) vagyunk és viszonylag friss (2 év) a kapcsolatunk. De minden jel arra mutat (amennyire ilyen korán ezt lehet látni), hogy majd 20-30 év múlva is ugyanezt mondom a páromról :D
Együtt élünk, minden szuper, együtt fejlődünk, kezdjük a felnőtt életünk, közösen tervezünk.
"Teljesen anonim volt a felmérés, szóval az emberek nem fogták vissza magukat ahogy én sem."
Nem volt teljesen anonim, hisz ismer titeket. Ha 10 haverodnak adsz egy esszéfeladatot, az nem anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!