Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mitől marad nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől marad nő a nő(párotok, feleségetek) a szemetekben, mitől marad meg a tiszteletetek iránta? Hosszú tartós kapcsolatban, házasságban élőktől kérdezem.

Figyelt kérdés
jan. 6. 10:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Én nőként totál egyetértek a 3-assal. 28 vagyok és soha egy párom előtt se büfögtem, fingtam, kakiltam, borotválkoztam, ennél prolibb dolgot nehezen tudnék elképzelni. És nem is lustultam el, az elmúlt 10 évet végig kondiztam, akár szingli voltam akár kapcsolatban. Én hosszútávon is nőies akarok maradni a párom mellett, de persze tőle is elvárom ezeket, totál kiábrándítónak találom, ha valaki ilyen undorító dolgokat csinál előttem és lusta pasival sem lennék együtt, ne hízzon el mellettem mert úgy nem fogok szexelni vele. A betegség teljesen más téma, eddig mindig ápolgattuk egymást, ha betegek voltunk, csináltunk teát levest hoztunk gyógyszert stb, nem tudom ez hogy jön ide.
jan. 6. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
11, én úgy gondolom, aki előtt nem büfizhetek, az a taknyos zsepimet sem akarja látni. Baromi szar lehet ennyire befeszülve élni.
jan. 6. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én kicsit sem vagyok befeszülve, csak nem egy disznó vagyok. Nekem az a természetes, hogy senki előtt nem fingok. Akkor lenne befeszülve, ha mégis meg kéne tennem.
jan. 6. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 És mit csinálnál ha negtudnád, hogy mondjuk álmodban fingottál és meghallotta a pasid?Felakasztanád magad?

Nem arról van szó, hogy indokolatlanul fingjál oda a másik orra alá és még erőltessed is, de nehogy már át kelljen menni a szomszéd városba, ha fingani akarsz egyet a saját otthonodban.

Te sem éltél még együtt soha senkivel 5-10 évig, mert akkor rájönnél, hogy ezt a prüdériát nem lehet örökre fenntartani.Aki ennyitől kiábrándul, hogy meghall egy eleresztett fingot, az annyit is ér.

jan. 6. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

szentszűzmárja túlagyaljátok és minden szót kiforgattok...na nektek meg ezért fog elhalni a kapcsolatotok.

Ha valaki beteg akkor gondozom.

De ha pelust kell rajta cserélni, vagy bilibe sz**arik, vagy olyan az állapota, hogy fürdetni kell, arra megfizetek egy ápolót. Ha idáig jutna betegségben!

Nátha, influenza, köhögés, hányás, ezek mind természetesek és olyankor az ember teljesen természetes, hogy segít és gondozza.

De fosni egyedül menjen wc-re, és egyedül szőrtelenítsen stb.

Különben olyanná válik mintha a gyerekem lenne, vagy egy beteg szülő..

Nyugodtan kenegesd az aranyerét, töröld ki a seggét, borotváld le a f**asztát vagy a punciját, de én nem fogom.

Hízz el nyugodtan az sem baj.

Ezzel megölöd a kapcsolatot.-

jan. 6. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Nekem most a beleimmel van gond, vizsgalat is kimutatta. A ferjem az elobb, mint egy babat tornaztatott, hogy vegre elinduljanak a szelek. Egy hosszu kapcsolatban szerintem ez termeszetes. De akkor gondolom nektek ez is fuj lenne. (Probaltam magam is tornaztatni, az nem segitett)
jan. 6. 23:09
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Ez de cuki.🥹
jan. 6. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!