Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
10ből 8x én terítek vacsorához, sőt ha úgy van mikor végez elviszem az ő tányérját ha végzett. SZÓ NÉLKÜL..na most ha azt csinálom hogy ráhagyom mert mondjuk én jóval előbb végeztem és csak a sajátom vittem el, akkor szól hogy segítsek neki, meg közösen csináljuk..
Miért én se kérek segítséget tőle mikor én csinálom..
34f
2023. dec. 19. 23:44
1/3 anonim válasza:
Hú... biztos ez a legnagyobb probléma a kapcsolatotokban? Az elég jól hangzana, mert ez igazán semmiség, apróság. Tehát na, ezen úgy fennakadni, hogy kérdést kelljen kiírnod róla egy anonim oldalon... Ne máár...🙄🙂🙂🙂
Te, hát szereted azt a nőt?? Na! Akkor ezen ne akadj fenn, hanem oldjátok meg.
Ezt így meg is lehet beszélni, hogy mit szeretnél kérni tőle. És ennyibe kerülne. Egyszerűbb, mint kérdést kiírni róla, próbáld meg 😊
2/3 anonim válasza:
Nálunk nincs terítés kajához és mindenki odapakol, ahova akar. Ha nem lesz egyből berakva a mosogatógépbe, akkor majd reggel be lesz. Nem problémázunk hülyeségeken. Ki kinek mit visz? Ha van kedvem, akkor bármit megcsinálok, ha nincs, akkor meg majd megcsinálom, ha lesz kedvem. Ez kölcsönös.
3/3 anonim válasza:
Ha már leültök az asztalhoz együtt, miért nem várod meg, amíg ő is végez? Miért nem beszélgettek addig? Marhára rátok férne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!