Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összeköltözés képes lehet még a legjobbnak tűnő kapcsolatokat is tönkretenni?
Éljen a pozitív hozzáállás...
Nálam az összeköltözés mindig a végletekig emelte a párkapcsolatot, az már az én egyéni perverzióm, hogy vége lett. :D
Az összeköltözés oké ha van szabadságod.
Eddig volt, 4.? éve kötelező HO, én spec. hülyét kapok tőle. Utálom, mint a szrt, nincs magánszféra, mert mindketten itthonról dolgozunk (nem mehetünk vissza az irodába, protokoll).
Oké, vagy két szoba, de az, hogy legalább két órát egyedül legyek, olyan nincs. Szeretem őt, de kezdek közben besokallni, szóval nem tudom. Lehet, jövő ilyenkor már nem leszünk együtt.
Ebbe bele lehet így csavarodni.
8-as vagyok. Szerintem nem egészséges 0-24 együtt lenni, kell az énidő, amikor SENKI nincs veled, hanem tiéd a lakás.
Nem kell 0-24 alkalmazkodni a másikhoz (pl. ha meeting van, akkor kssban ülni), figyelni, hgoy ne zavard a munkában napi 8-10 órán keresztül, és még sorolhatnám.
Ha ételszag van, az nem jó, ő a 20 fokban érzi jól magát, te 24 fokban. Stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!