Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötekszik annyit velem?
Figyelt kérdés
Neki ez a lételeme kiforgatja a szavaimat, és várja a reakciót a visszavágást, csak az a baj, hogy nagyon fel tudja húzni az agyam, és elpattan a cérna. Kezdek ebbe belefáradni, hogy nekem sosem ad igazat, hanem hajtogatja a maga igazát. Állítása szerint szeret, vesz virágot, főz de folyton belémköt, és ezzel felidegesít.Fárasztó,hogy mindig vissza kell vágjak,van amikor már tényleg felemelem a hangom, addig feszíti a húrt, és nemértem, hogy miért nem lehet vele ezt megbeszélni, hogy nem mindig neki van igaza. Azzal, hogy sosem jó az ahogy, amit teszek, hanem az ő igazsága létezik, ezzel teljesen lefáraszt.2023. dec. 13. 05:43
11/17 A kérdező kommentje:
Elvezi az tény a kötekedést, de ez egy idő után idegesítő. Fogadja el, hogy en nem mindig csinalom azt amit ő akat
2023. dec. 13. 12:23
12/17 Grizesteszta válasza:
#11: Jó, de ha nem fogadja el? Akkor így fogsz kihalni, ebből a kapcsolatból?
13/17 anonim válasza:
8 ebben hazudik
"
De akkor miért mondja, hogy a szerelme vagyok, és mindennap leírja, hogy szeret imád."
14/17 anonim válasza:
Ezredik nyávogás... lapozzunk.
15/17 anonim válasza:
De te tényleg nem unod még, hogy 20 kérdést írsz ki róla havonta?
16/17 A kérdező kommentje:
Az valszeg valaki más.Ha jól tudom, ez egy kérdezős oldal. Ha valami nem tetszik akkor olvass más nyávogást.
2023. dec. 14. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!