Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én aggódjak az ő dolgairól is? Ha orvoshoz négy, nekem kell összeszedni a papírokat, még azt is elvârnâ, hogy a cipőjét kifényesítsem. Mit tegyek? 29/n
Eloszor kapcsold ki a telodon az automatikus javitast, mert alig ertheto a kerdes.
A valasz: igy szoktattad. Nehez lesz, de neveld meg.
"Mit tegyek?"
Mondjuk kezdésnek azt, hogy ne csicskulj be, és ne viselkedj a cselédjeként. Mert hiába panaszkodsz itt (egyébként teljesen jogosan), némi zsörtölődés után mégis megcsinálsz mindent neki.
A cipőtisztításnál mindig vedd ki a fűzőt is,úgy a nyelvét is szépen ki lehet fényezni.
Egyébként pedig miért is vagy vele? Nincs hova menned,vagy ágyban félholtra dug?
Anyám az a típus aki hagyja magá palira venni. Világéletében. Apám meg is tette sajnos. Aztán azóta is csomó mindent megtenne másoknak is, akik nem feltétlen érdemlik meg. Én próbálom nyitva tartani a szemét. Pedig értelmes, intelligens, tanult nő.
Aki hagyja magát, azt ki is fogják használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!