Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után mertétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mertétek levágni a körmötöket a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Valamint egyéb ilyen kínosabb dolgok…
2023. dec. 4. 23:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok frusztrált ez miatt 😄
2023. dec. 5. 08:28
 12/19 anonim ***** válasza:
12%

Azért a szexhez ne hasonlítsuk ezt a dolgot, akkor az ember full be van indulva és nem érdekli semmi, csak hogy végre dugjon :D A férfiak is másképp látják akkor a nőket.

Körömvágás nem olyan gáz szerintem, olyan 1 év után csináltam előtte, de nem azért, mert féltem, hanem csak úgy megoldottam addig úgy, hogy nem látta. Puki több mint egy év után volt :D És amint az megvolt, már nincs semmi tabu közöttünk :D

2023. dec. 5. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Miafasz?
2023. dec. 5. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell, még az ő körmeit is levágom. Pukiztal már jelenlétében? Kakilassal hogy állsz? 😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. dec. 5. 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a f...? A szádba veszed a péniszét, hagyod, hogy kinyaljon, és neked egy lábköröm vágás KÍNOS???

Atyaég.

2023. dec. 5. 19:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Más: én második randin konkrétan beköltöztem az airbnb klotyójára, mert valami rosszat ettem, amitől ha 5x nem ment a hasam, egyszer sem.

Na, ezek után? :D

Méghogy PUKI...

2023. dec. 5. 19:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Most akinek ez a vilag természetes dolga( nyilvan) gondolom van akinek semmi sem kínos a párja elott es a kommentelők fele 40 eves. Ne mondja mar senki hogy egy kapcsolatba se találta ezt soha cseppet kellemetlennek. Szimpla kerdes volt az egesz 24/N
2023. dec. 5. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves vagyok, de nem, huszonévesen sem találtam kellemetlennek a párom előtt vágni a körmömet. Pukizni most sem szoktam "szándékosan", az egyéb dolgok ugye meg a mosdóban történnek, nyilván nem áll felettem a párom és bámulja hogy trónolok.
2023. dec. 6. 09:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én még a párom fenekét is borotváltam, amikor megkért rá.
2023. dec. 7. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!