Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek elvárás hogy a pasinak legyen saját lakása? Illetve hogy álltok ahhoz, aki szuterén lakásban lakik?
Én is szuterénben lakok. 70m2, elvileg 70 millió az értéke.
Én örököltem… De ez most lényegtelen.
Valamiért tényleg azt szokták hinni, hogy valami incel remete csöves vagyok, aki alagsorban rejtőzködik, hogy én vagyok az operaház fantomja, a szuterén miatt.
Jó, ebben a házban a felsőbb szinteken 1.5-2 millió között van a négyzetméter ár, itt meg “csak” 1 millió… És valóban nem vagyok gazdag, de akár lehetnék, akkor is itt laknék.
Tudok 200 milliós szuterén lakásról is a XIII. kerben.
7.
"elvileg 70 millió az értéke"
Elvileg. Elvileg a kommunizmus jó.
A 70 milla még ha gyakorlati, csak addig tart, amíg be nem költöztetik a szomszédba Kalányosékat valami Fészekrakó Program nevében :D Onnantól max 7 millió, nagy jóindulattal...
#9.
Ez miért specifikusan a szuterén lakásokra lenne igaz?
Azért érnek ezek a lakások kevesebbet általában, mert könnyebben vízesednek, penészednek, gombásodnak, stb.
Mert nincs természetes fény, vagy kevés… Mert hallatszik a lift, rossz a hangszigetelés.
És ezek közül egyik sem törvényszerű, ha jó a kivitelezés. Vannak luxus és nagypolgári szuterén lakások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!