Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nők! Nektek elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek elvárás hogy a pasinak legyen saját lakása? Illetve hogy álltok ahhoz, aki szuterén lakásban lakik?

Figyelt kérdés
Sokszor észrevettem, hogy a szuterén hallatán valami olyasmire gondolhatnak a nők, hogy ez szinte egy hajléktalan…

2023. nov. 7. 17:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok. Nem elvárás. Bár nekem van, szülői segítséggel nyilván.
2023. nov. 7. 17:44
 2/21 anonim ***** válasza:
55%
Szuterén? Mi vagy te, incel vakondok?
2023. nov. 7. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem elvàràs. De az önálló felnőtt életvitel igen.
2023. nov. 7. 17:53
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Már unalmas a kérdés. Nem várok el ilyesmit. Szüleid alagsora?
2023. nov. 7. 17:57
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mindegy hol lakik. Nyilván nem szívesen megyek át hozzá az alagsorba.
2023. nov. 7. 18:09
 6/21 anonim ***** válasza:
30%
Testvérem, legyél már gazdag! Nem olyan nehéz az, abbó vehetsz majd kastélyt a Rózsadombon meg egy-két házat a Fundoklia-völgyben.
2023. nov. 7. 18:10
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Én is szuterénben lakok. 70m2, elvileg 70 millió az értéke.

Én örököltem… De ez most lényegtelen.

Valamiért tényleg azt szokták hinni, hogy valami incel remete csöves vagyok, aki alagsorban rejtőzködik, hogy én vagyok az operaház fantomja, a szuterén miatt.

Jó, ebben a házban a felsőbb szinteken 1.5-2 millió között van a négyzetméter ár, itt meg “csak” 1 millió… És valóban nem vagyok gazdag, de akár lehetnék, akkor is itt laknék.

Tudok 200 milliós szuterén lakásról is a XIII. kerben.

2023. nov. 7. 18:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem elvárás, de az igen, hogy saját háztartásban éljen.
2023. nov. 7. 18:18
 9/21 anonim ***** válasza:
43%

7.

"elvileg 70 millió az értéke"

Elvileg. Elvileg a kommunizmus jó.

A 70 milla még ha gyakorlati, csak addig tart, amíg be nem költöztetik a szomszédba Kalányosékat valami Fészekrakó Program nevében :D Onnantól max 7 millió, nagy jóindulattal...

2023. nov. 7. 18:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

#9.

Ez miért specifikusan a szuterén lakásokra lenne igaz?

Azért érnek ezek a lakások kevesebbet általában, mert könnyebben vízesednek, penészednek, gombásodnak, stb.

Mert nincs természetes fény, vagy kevés… Mert hallatszik a lift, rossz a hangszigetelés.

És ezek közül egyik sem törvényszerű, ha jó a kivitelezés. Vannak luxus és nagypolgári szuterén lakások is.

2023. nov. 7. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!