Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom egyfolytaban(ha duhos) okollel beleut a combomba vagy a vadlimba,azt mondja ez nem noveres,nem utes mert nem pofozott meg.Szerintetek ez minek szamit?
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 21:16
1/20 anonim válasza:
Most komolyan ezt nekünk kell megmondani? Mindegy minek nevezed. Tedd fel a kérdést: zavar? Ha igen, akkor aszerint cselekedj.
2/20 A kérdező kommentje:
A ferfiak velemenyere vagyok kivancsi hogy tenyleg azt gondoljak hogy csak a pofon szamit noveresnek,megutesnek? Az ha okollel beleb@szol a masik combjaba az “semmi”?
2023. okt. 30. 21:22
4/20 anonim válasza:
Azok a férfiak mondják ezt, akik amúgy ugyanúgy tudják ez annak számít csakepp a nő elhiszi.
5/20 anonim válasza:
Azt gondolo férfiként, hogy ez beteges: ez felér egy nő bántalmazással.
Ne engedd ezt neki tovább!
6/20 anonim válasza:
Bocs, hogy nőként írok, de igen, ez bántalmazás. Mert a bántalmazás definíciója nem a párod véleményétől függ, hanem attól, hogy megütött-e. Amire a válasz, hogy igen. Ha nyoma marad, menj el orvoshoz, legyen látlelet, mert az többet ér, mint hogy szerinte mi számít verésnek. Amúgy meg szerintem szándékosan a combodat üti, és nem pofoz, mert a combodat alapvetően nem látják mondjuk munka közben, vagy barátok stb, pláne így ősszel, télen. Nem azért csinálja ezt, mert szerinte ez nem bántalmazás, hanem mert így nem feltűnő a környezetnek. Irány orvoshoz látleletért, aztán hajítsd ki ezt a proli disznót, mint macskát sz@rni.
7/20 anonim válasza:
Ez a kérdés nekem nagyon furcsa, ver a párod, csak nem az arcodon, hanem ott ahol nem látszik. Mégis miért vagy más férfiak véleményére kíváncsi, hogy most ez nőverésnek számít-e vagy sem?
8/20 anonim válasza:
O bantalmazo narcisztikus. Rugd ki!!!
Nezd a youtubon a Narcisztikus Mozaikok nebu csazornat a szome novel!! Ra fogsz ismerni!
9/20 anonim válasza:
7-es: Szerintem ez is az a kérdező, akinek a barátja mindig csak „viccel”. Beteg ő is, meg a faszija is, azt nem tudni, mennyi a sztorik igazságtartalma.
10/20 anonim válasza:
Rúgd ki!
Az exemmel velünk is így kezdődött aztán lila volt a lábam később a kezim majd a nyakam és végül az arcomon volt az ütés nyoma! Ne hidj neki ez is bántalmazás és tehettél bármit nem jogosítja fel semmi erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!