Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e vagy nem? Minden amit csak lejegyzeteltem a páromról. A rossz tulajdonságai elvárások? Komolyan elvárom, hogy megváltozzon? Csak mert ezt mondja nekem.
Rossz:
-Gyerekes viselkedés
-Fogadat nem mosod
-Energia vámpír (hülyének nézés, beszólógatás)
-Nem hordasz alsógatyát (kényelmetlen/meleg van)
-Figyelemfelkeltően az orrom alá fingás
-Tüsszentéskor/ásításkor kezedet nem teszed a szád elé
-Ha büdös a lehelleted és szólok akkor még rám lehelsz
-nem ismered azokat a szavakat, hogy légyszives, kérlek (szólni kell)
-nem kérsz tőlem (magadtól) bocsánatot, szólni kell
-indulatos, hirtelen haragu (nem agresszív, nem dühroham...)
-nincs kiskifli (az élet anélkül, hogy kiskifli lennék nem élet)
-önző
-előre aggódó
-romantika mentes
-lusta
-nem gondolod át mit beszélsz/ hogyan beszélsz velem
-csúnya beszéd
-utcai ruhában simán befekszik az ágyba
-wc deszka lehajtása nem sikerül, pedig minden nap elmondom
-orrtúrás
-Nem érted mit mondok nem értesz meg
-nem rajong azokért a dolgokért amiknek a megszállottja vagyok (zene, part, naplemente, a Hold, természet, a tenger... pedig itt van 20p-re)
-nincs szép érzéke
-Tulzásba visz dolgokat
-Túlreagál sok dolgot és bolhából elefántot csinál
-amit el kell intézni azt az utolsó pillanatra hagyja
-ha rossz kedvem van vagy megbántott nem vígasztal meg
-nem ért a nőkhöz
-nincs tapasztalata nőkkel, emiatt nem kimagasló az ágyban = mindkét exem sokkal jobb volt (de ezzel nem tudok mit kezdeni hiába negatív tulajdonság.)
Jó:
-jó humor
-jó isugárzas
-nem dohányzás
-jo kommunikáció
-helyes (magas, szőke, kék szemek)
-miattad vagyok ott ahol
-közös game
-jó kiállás
-sportos
-családcentrikus
-nincsenek idegesítő rokonok
-együtt élünk évek óta
-közös célok
-nem drogozik
-életre való
-vannak céljai
-van jogsi, kocsi, jó meló (nem elhanyagolható)
-észre veszi, ha "más" vagyok
-közös sportolás
-számít a véleményem
-közös nyelvet beszélünk
-megszoktuk, hogy együtt vagyunk és egyik nap sem unalmas
-mindenben segít
-számíthatok rá
Én 25/L ő 22/F
40
Mondjuk ha rendesen takarítva van, akkor ilyen probléma nem lesz. És aut tudtad, hogy ha nincs lehajtva, akkor az ott marad dolgok kipárolgása rátapad a környező dolgokra, pl. fogkefére?
Nekem totál mindegy, hogy nálatok mi van, te írtad fel a kis listádra ezt is. Annak amit mondtam az a lényege, hogy ilyen semmi dolgokon akadsz fent.
Igen, ez elváras halmaz. Nekem nincs ilyen, mert én eleve olyannal jövök össze, akit nem akarok megváltoztatni. Pl.nem öt év után jut eszembe, hogy nem mos fogat és én majd jól megtanítom, hanem össze se jövünk.
A jó tulajdonságok fele meg nevetséges. Jó tulajdonság, hogy nem drogozik?🤣 Nálam alap. De felírhattad volna a kapcsolatfüggők kedvenceit: Nem rossz ember, hát nem iszik, nem ver...
#42 Igen alap, hogy az ember nem nyúl szerekhez, de akkor fingod sincs róla, hogy milyen szinten hozzá nyúlnak az emberek, hogy mi is folyik a világban.
Mond már el kérlek, hogy akár sima cigit mennyien szívnak?
Sima után meg simán belefér egy kis vicces cigi is.
Megtennéd, hogy megengeded, hogy eldöntsem, hogy számomra mi a jó és a rossz tulajdonság? Mert úgy tűnik nincs valami sok tapasztalatod. Lehetne, hogy értelmes és építő választ adjanak az ilyen emberek, mint te? Csak most az egyszer.
*Jaja első tali után mélyen bele látsz a lelkébe gondolom. Attól, hogy mostanra ennyi minden összegyűlt nem jelenti azt, hogy mindíg is ilyen volt. Elkényelmesedett, de ez bárkivel előfordulhat.
Én sem akarom megváltoztatni. Alapvető etikettet szeretnék és attól, hogy van rossz tulajdonsága nyilvánvalóan van néhány amivel együtt tudok élni, van amivel nem és van amin simán lehet javítani. 🫠
43
Ilyet mikor mondtam? De a legkisebb dolgokat is felírtad, mintha direkt a hibáit keresnéd. Lehet tévedek, de nekem ebből az jön le, mintha lesnéd, hogy mikor mit ront el.
Többen is kérdezték már, hogy miért vagy még vele, ha ennyire nem tudod elviselni
#45 "Semmi dolgokon akadok fent."
De közben nem is álompasi jellemzők. Akkor nem is negatív nem is pozitív dolgok. Akkor mik?
Nem írtam amúgy, hogy elviselhetetlen. A jó tulajdonságai elég sokat javítanak rajta. Nem hiszem, hogy minden sarkon találnék hasonlót.
Lehetséges, hogy a rossz tulajdonságok a legtöbb férfira jellemzőek?
#42! Örülök, hogy így eldöntötted, hogy mennyi tapasztalatom van, de tekintve, hogy kor alapján kis túlzással az anyád lehetnék, van némi sejtésem arról, mi folyik a világban. Sőt, fiatalon együtt is éltem egy drogos pasival.(Amikor összejöttünk, nem drogozott.)Amikor meg igen, ott is hagytam, mert nekem nem fér bele. Nem próbálkoztam megváltoztatással.
"Mond már el kérlek, hogy akár sima cigit mennyien szívnak?
Sima után meg simán belefér egy kis vicces cigi is."
Sokan, például én is. Ez a vicc kategória, hogy sima cigi után belefér a vicces is. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Persze, eldöntheted, hogy mi fér bele. Szívesen adok építő választ, de cserébe tanulj meg szöveget értelmezni. Senki nem írta, hogy nem döntheted el, de attól még nem lesz tulajdonság. Se jó, se rossz. A dohányzás is, a drogozás is szokások. Mint az "együtt élünk évek óta" se egy tulajdonság, ahogy a listád 80%-a.
Ha a valóban tulajdonságokat nézzük, a rossz oldalon sokkal több van, mint a jón.
"Nem írtam amúgy, hogy elviselhetetlen. A jó tulajdonságai elég sokat javítanak rajta. Nem hiszem, hogy minden sarkon találnék hasonlót.
Lehetséges, hogy a rossz tulajdonságok a legtöbb férfira jellemzőek?"
Nem a szavakon lovagolok, de ha lecsupaszítjuk a listádat valóban tulajdonságokra. A jó: Humoros, jó külsejű, sportos, ambiciózus, családcentrikus, segítőkész férfi. Ilyet azért lehet találni a te korosztályodban. Emellett nem rendelkezik ezekkel a rossz tulajdonságokkal: gyerekesség, igénytelenség, bunkóság (hülyének nézés, beszólogatás), udvariatlanság, indulatosság, önzőség, "aggódósság", lustaság, halogatás, érzéketlenség. Nos, ilyet is. Szívesen.
47
Én nem vagyok meggyőzve, hogy a negatív (vagy a pozitív) tulajdonságok tényleg mind léteznek-e. pl. az ambíciózusság meg a lustaság kicsit üti egymást, de a jó külsejű és az igénytelenség is
#48! Én se. Elég kusza a leírás, de abból állítottam össze. Ő írta mindkettőt. Gondolom, jól néz ki, úgy született. De attól még nem mos fogat, össze -vissza fingik, nem hord alsógatyát, ruhástul fekszik az ágyba. Ezek igénytelenségre vallanak, de nem zárja ki, hogy magas legyen és jóképű.
"Megéri-e vagy nem"
Ha már ilyet kérdezel, akkor nem OK neked a dolog.
A jón nem gondolkozik ennyit az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!