Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nagyon beteg, de lemenne moziba, buliba stb akkor támogatnád?
Figyelt kérdés
Pl ha csak az egyikőtök beteg, de ő menne baráti talira, moziba stb helyre közösen, az zavarna, otthon marasztalnád, és elmennél egyedül esetleg?2023. okt. 24. 14:44
11/22 anonim válasza:
Ez nyilván minden kapcsolatban változó. Én is gyűlölöm a "mindig össze vagyunk tapadva" kapcsolatokat, de ebben az esetben (még ha csak egy megfázásról is lenne szó), maradnék otthon vele. Tudom, hogy nem "halálos", de szerintem ilyenkor a másiknak is jólesik, ha nem egyedül van. Főznék neki teát, levest, vinném neki a bogyókat stb. Ilyen esetben baromira nem a bulikázáson járna az eszem, hanem hogy mellette legyek.
12/22 A kérdező kommentje:
10 arról van szó, hogy a Párod nélküled lép le
2023. okt. 24. 15:15
13/22 A kérdező kommentje:
11 és ha ő akarna menni, ilyen állapotban is?
2023. okt. 24. 15:16
14/22 anonim válasza:
Pontosan így értettem, mint #11
(#7 voltam)
15/22 anonim válasza:
Már leírtam: HA BETEG AKKOR NEM LENNE KEDVE MENNI!!!! Lelepni olyan állapotban. Mit nem értesz?
16/22 anonim válasza:
11 vagyok. Ja, hogy ő akarna menni? Hát, ha valaki annyira rosszul van, szerintem baromira nincs kedve kimozdulni (legalábbis magamból kiindulva), úgyhogy ezek szerint annyira még sincs rosszul, miért ne?
17/22 anonim válasza:
Mondom, én leteremteném, ha ilyen állapotban akarna menni.
Nekem ilyen bunkóval nincs dolgom.
18/22 anonim válasza:
Egyutt megyunk, vagy sehogy. Tudod, joban rosszban.
19/22 anonim válasza:
Simán mennénk betegen is bárhova. A vírusrettegők meg bekaphatják.
20/22 anonim válasza:
18-as, veled viszont nagyon nem értek egyet. Attól függetlenül, hogy valaki a párom, lehetnek külön hobbijaim, programjaim, barátaim. Miért kéne onnantól fogva összenőnünk? Szerintem baromi egészségtelen, mikor valakinek lesz egy párja és utána mindent IS kötelező együtt csinálni. Te még a WCre is vele mész, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!