Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy férfinak ha a feleség /élettárs nem dolgozik es egy fizetesbol élnek?
Akár mennyit is keres a férfi, ha a nő is hazavisz pl 200.000 forintot az pontosan a férfi fizetése +200.000 forint.
Ennek ellenére sok családban a nő csak otthon van egész nap.
Olyan családokra gondolok ahol nincs kisgyerek.
Az ilyen férfi túl féltékeny? irányíto aki szereti ha a nő kiszolgaltatott helyzetben van? Vagy papucs férfi aki eltartja a not szo nelkul?
Azért, mert lusták mint a bűn, csak egyvalamire vannak beállva, amit élveznek, és otthon nem akarnak főzni meg takarítani, enni meg élvezni az otthonos közeget igen.
Képzeld el, ha el kellene mennie mondjuk a főnöködnek függönyt választani, amitől otthonosabb lesz a lakás, vagy képzeld el, ahogy hámozza a krumplit, vagy ahogy felporszívózza a szőnyeget, vagy gondosan letakarítja az ételmaradékot, mielőtt bevágja a mosogatógépbe az edényt, vagy beáztatja a foltos cuccot, amit megsikál mosószappannal.. Mindezt munka után. A legtöbb pasi csak a munkáját élvezi a többire meg beszerezne valaki mást, de az nagyon drága lenne, ezért inkább kitartanak(minimumon) egy nőt. Akinek szintén megéri, mert az meg inkább ilyenekkel foglalkozik, mert mást nem élvez.
Nekem pl nincsenek ambícióim munka területen, nincs egy foglalkozás se, amiben előre akarnék törnék vagy különösen élvezném, gyerekekkel foglalkozom, ez a munkám, de őszintén nem hiányzik, szívesebben tanítanám a sajátomat mindenfélére meg ellátnám a háztartást. Le merném fogadni, hogy a tesztoszteron felelős amúgy a hatalomvágyért, munkahelyen való feljebbjutási küzdésért, ezért van jelen olyan kevés nőben. Milyen kis nyugis életem lenne, valami kis egyéni vállalkozás ami minimális pénzt hoz és minimális befektetést igényel, amiben kiteljesedhetek, akár mint magántanár vagy bébiszitter, párom cégében be lennék jelentve 36 órába, mellé vinném a háztartást és nevelném a gyereket meg jókat főznék. Persze munkába járni is kellemes(így hogy nem akarok megszakadni, meg főnök lenni), de annyit nekem nem fizetnek, hogy kitartsak egy férfit, aki majd elvégzi a házimunkát:) Mondjuk gyerek mellett igényelném azt is, hogy végezzen házimunkát ő is, legalább azt, amit utálok, a porszívózást heti 3x, plusz foglalkozzon a gyerekével érdemben.
Egyik haverom apjanak foldjei vannak, azokat muveli, az anyukaja nem dolgozik pedig nincs otthon kisgyerek. Annyit csinal hogy a papirokat elviszi a konyvelohoz de szerintem ma mar az is elektronikus vagy pedig a felnott gyerekek intezik a papirmunkat is.
Ismerek meg egy csaladot ahol ugyan ez a felallas.
Aztan ott egy regi szomszedom vallalkozo, felesege nem dolgozik pedig kis gyerek nincs.
Az utcaban is van egy no aki nem doglozik, a ferjenek van egy vallalkozasa, annyi hogy a no apjatol kapnak kb 10 evente egy uj autot meg gondolom penzt is.
Egy nő, aki nem jár munkába, szintén nagyon sokat dolgozik, de nem kap érte pénzt.
3-as válasza nagyon tetszik nekem.
13as, nem tehetem meg, mert részmunkaidőben dolgozom, levelezőn tanulok, mellette online tanfolyamra járok, hétvégén meg gyereket nevelek(iskolást, akit hurcolni kell mindenhova délután különórákra, mert sportol és zenesulizik és a barátaival is találkozni szeretne) és háztartást is viszek.
A minimális befektetés alatt napi max 4 óra ráfordítást gondoltam, nincs időm így. Ha nem kellene dolgoznom, akkor azt az időt ezzel tölthetném, vagy ennyivel se:)
Az én férjem 1 milliót keres és nem érdekli hogy én csak 90 ezret részmunkaidőben……
Miért jó neki, nem tudom. Talán mert több idő , energia jutna őrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!