Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy férfinak ha a feleség /élettárs nem dolgozik es egy fizetesbol élnek?
Akár mennyit is keres a férfi, ha a nő is hazavisz pl 200.000 forintot az pontosan a férfi fizetése +200.000 forint.
Ennek ellenére sok családban a nő csak otthon van egész nap.
Olyan családokra gondolok ahol nincs kisgyerek.
Az ilyen férfi túl féltékeny? irányíto aki szereti ha a nő kiszolgaltatott helyzetben van? Vagy papucs férfi aki eltartja a not szo nelkul?
Lehet, de akárcsak az is lehet, hogy azt szereti, ha a feleség kipihent és 100%-os erőbedobással tud vele foglalkozni, mikor este hazamegy.
Ha a férj keres nettó 1-2 milliót, akkor a feleség fizetése nem tesz hozzá annyit az életszínvonalához, mint az, ha a feleség boldogan és kiegyensúlyozottan várja haza és van ideje és energiája körül ugrálni őt.
Főleg, ha mondjuk a párja utálja a munkáját vagy stresszel miatta, lehet több a veszekedés, kevesebb a szex, kevésbé nyugodt a közösen töltött idő.
Vannak nők akiknek az az életcélja hogy háztartásbeliek legyenek, igaz olyankor általában gyereket is akarnak.
Nyilván van olyan, aki féltékenységből tartja otthon, sőt az ilyen szépen lassan még a nő barátait is leépíti majd.
Van olyan is, hogy a férfi és a nő is szeretné ha tisztaság lenne mindig, legyen finom étel mire hazaér és a nő hasznosnak érzi magát ettől, mert mint mondtam vannak olyan nők akiknek ez egy álom ez a meghittség.
Olyan, hogy papucsságból tartja el, biztos ilyen is van,
De nem hiszem hogy, olyan sok család élne így, ha nincs gyerek. Főleg nem magyarországon... Bárcsak hihető lenne ez a mondat!
Mert szeretek arra hazajönni, hogy tisztaság van, meleg kaja, és egy nő, aki nem hulla fáradt, nem ideges a meló miatt.
(Mondjuk nálunk nem teljesen így van, ő tanár, heti 1 nap, 4 órában.)
7 Csak pèlda volt , hogy a fele.
Ha nincs gyerek akkoris lehet rengeteg teendő.
Nem tudom, milyen "sok" család, mert én egy ilyet se ismerek, pedig nem vagyok egy mai gyerek.
Egy olyan nőt tudok, aki nem dolgozik, de nekik 4 gyerekük van.
Nálunk azért, mert a férjem keres x összeget, és a szociális ellátás annyiban kimerül, hogy
- a gyerekek 8-12-ig vannak Kitában
- az iskolások is hazajárnak 12-13:30-ig ebédelni,
így valakinek MUSZÁJ itthon lennie, aki foglakozik velük. A bébiszitter meg egy teljes fizetést elvinne.
Akkor miért dolgozzak napi 8 órát, hogyha kifizetem belőle a szittert az eg.biztosítást és ennyi. A gyerekemet sem látom, a háztartást meló után kell végeznünk, és pénzem sem marad.
(külföldön élünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!