Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyra csináltam nagyon szép dekorációkat az otthonunkba. A barátom még csak meg sem dicséri,közömbösen viselkedik. Még azt sem mondja,hogy jó-e rossz-e vagy valami. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Sokat bíbelődtem velük,de még csak annyit sem mondott,hogy jól fog mutatni a fán,vagy bárhol...És ez eléggé bánt.Nem kell körülrajongani..de az,hogy még csak meg sem nézi..eléggé bosszant. Ennyire nem érdekli,amit csinálok?Még mondtam is neki,hogy nézze majd meg, három nappal ezelőtt, de még most sem nézte meg. Nem is érdekli.2023. okt. 10. 00:15
11/18 anonim válasza:
Engem sosem érdekeltek az erőltetett ünnepek, se szülinap stb. Amióta meg teljesen a konzumerizmusról szól, azóta meg pláne nem... Hülyeségnek tartom. Kicsit más jellegű dolgok vannak a gondolataimban, mint valami díszek... Nem is kellene olyan nő akinek ez túl fontos. Nyilván kisebbségbe tartozom.
Amúgy meg október elején csinálsz karácsonyi dekorációt? Mi van? Nagyon ráérhetsz.
F 30
12/18 A kérdező kommentje:
Igen ráérek. Mivel többféle dolog is készül,közöttük ajtódísz,és koszorú is.Ja,és nem csak saját részre,hanem anyósoméknak is! Amúgy meg, szerintem a készülődés tök mindegy,hogy mikor készül...ez nem idő függvénye..Főleg,ha valaki kedvet érez rá,és ideje is van..pláne ha többet készít,mondjuk ajándékba,és egy bonyolultabb dolgot,amit még életében nem csinált, korábban áll neki,hogy készen legyen vele.Nyilván nem teszem ki a karácsonyi dekót októberben..Bár,ha engem már ennyire megköveztek ezért, akkor a boltokban miért nézegeti mégis mindenki ilyenkor már a kirakott karácsonyi portékát? Az nem szembetűnő?
2023. okt. 10. 09:38
13/18 anonim válasza:
Én megértelek. Időt, energiát öksz egy projektbe, és rá se bagózik. Nem érdeklődik a dolgaid iránt ezáltal... Ez NEM a karácsonyi dekorról szól, ez puszta bunkó érdektelenség, nemtörődömség.
14/18 anonim válasza:
Nem tudja értékelni az ilyesmit. Megkérdezted tőle valamikor is, hogy náluk milyen szokott lenni régen az ünnep? Ha igen, akkor ebből lehet következtetni, hogy neki mit jelent/nem jelent ez a téma.
15/18 anonim válasza:
"Ennyire nem érdekli,amit csinálok?"
Sajnos nagyon úgy néz ki.
16/18 anonim válasza:
Október eleje van, persze hogy nem érdekli a karácsonyi dísz
17/18 anonim válasza:
16 - Azért legalább megnézhetné, amit a párja lelkesen készített. Az a baj, hogy a párja nem érdekli.
18/18 anonim válasza:
Én személy szerint gyűlölöm a karácsonyi dekorációkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!