Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megoldások vannak arra, hogy együtt tudjunk élni a párommal?
A párom Kecskeméti, én pedig Pesti vagyok.
Nagyon szeretem és fontos számomra, most még csak hétvégente tudunk találkozni, de ez nagyon megterhelő anyagilag és lelkileg is.
Azon vagyok, hogy összeköltözzünk.
Pesten dolgozom, itt a családom, és a barátaim is, tehát nehezebb a szitu, neki lent van a családi háza, és mivel ő nem hagyja ott, megbeszéltük, hogy én megyek.
Jelenleg tanulok munka mellett, estin.
Burkolónak tanulok, Februártól leszek számlaképes, de nagyon kezdő vagyok a szakmában, tehát mindenképp el kell mennem szakember mellé.
Nem tudom, hogy hogyan kezdjem el, itt fent Pesten/ vagy lent?!
(Nem tudom mennyire fogom magam otthon érezni lent, mert Pesten születtem, itt is nőttem fel,
nyílván közel áll a szívemhez.)
Hát született pestiként én biztos nem költöznék vidékre... Mi van Pesten ami vidéken nincs? MINDEN. Az összes szórakozási lehetőség, a legtöbb munkalehetőség, az éjjel nappali tömegközlekedés, hadd ne soroljam tovább...
Egyszer ismerkedtem valakivel aki győri és ő is azon az állásponton volt mint én hogy nem költözne Pestre. Hát szerencsére nem is jöttünk össze.
Kecskemét lehet, nagyváros, de konkrétan SEMMI nincsen ott (tudom, rokonok oda valósiak).
Más: éltem Pesten, még agglomerációba SEM költöznék, nemhogy Kecskemétre. :D
"Azon vagyok, hogy összeköltözzünk."
Te igen. És ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!