Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden héten összetör valamit. Normális ez?
Figyelt kérdés
Állítólagosan véletlenül, de a párom minden egyes héten összetör valamit. Ezen a héten egy poharat, a múlt héten egy tányért, azt megelőzően egy üveg vízforralót, előtte pedig egy kb. 200.000 forint értékű LCD TV-t... Mivel MINDENT én fizetek, ő semmivel sem járul hozzá a költségvetéshez, ezért sokszor igencsak felidegesítem magam ezen. És még csak arra sem veszi a fáradtságot SOHA, hogy elnézést kérjen, mondván, attól nem lesz jobb. Normális ez? Ez benne van? Ilyen az élet? "Más a kezét, lábát, nyakát töri havonta" - ilyen kifogásokat hallgatok. Elmúltunk 30 évesek, de ha így megy, én nem sokkal leszek idősebb.2023. szept. 23. 08:03
21/23 anonim válasza:
Tv-t betorni sikerult mar, hozzavagtam a telefonom. Habar csak a kepernyo folyt ossze egy foltban, nem tort ossze. El nem tudom kepzelni, hogy lehet veletlenul csinalni. Nekiment? Leverte? Arra a kerdesre nem erkezett valasz, hogy miert mindent te fizetsz.
22/23 anonim válasza:
"Normális ez? Ez benne van? Ilyen az élet?"
Nem normális. De ha hagyod, a te életed ilyen lesz.
23/23 anonim válasza:
TE nem osztasz meg lényeges infókat, aztán még neked áll felljebb. :D Sírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!