Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden héten összetör valamit. Normális ez?
Figyelt kérdés
Állítólagosan véletlenül, de a párom minden egyes héten összetör valamit. Ezen a héten egy poharat, a múlt héten egy tányért, azt megelőzően egy üveg vízforralót, előtte pedig egy kb. 200.000 forint értékű LCD TV-t... Mivel MINDENT én fizetek, ő semmivel sem járul hozzá a költségvetéshez, ezért sokszor igencsak felidegesítem magam ezen. És még csak arra sem veszi a fáradtságot SOHA, hogy elnézést kérjen, mondván, attól nem lesz jobb. Normális ez? Ez benne van? Ilyen az élet? "Más a kezét, lábát, nyakát töri havonta" - ilyen kifogásokat hallgatok. Elmúltunk 30 évesek, de ha így megy, én nem sokkal leszek idősebb.2023. szept. 23. 08:03
11/23 A kérdező kommentje:
Úgy kezdtem a leírást, hogy Állítólagosan véletlenül". Erre van, aki képes olyat írni, hogy "Nincsenek lényeges információk megosztva, mint pl. direkt vagy véletlenül törte el a dolgokat". El sem hiszem, hogy ilyen emberek szavazhatnak, vagy hogy hogyan voltak képesek elvégezni egy általános iskolát...
2023. szept. 23. 09:49
12/23 anonim válasza:
"Tányér pohár fogyó eszköz nah de a tv ??"
Nekem annyi macskam van, hogy minden fogyoeszkoz, ami nem betonbol, vagy masfeles kazanlemezbol van.
39F incel
13/23 anonim válasza:
En akkor tortem, meg ejtettem el sok mindent, amikor terhes voltam. Csak mondom :)
14/23 anonim válasza:
12. De itt nem a macska a tettes.
15/23 anonim válasza:
Azért vicces vagy kérdező, hogy itt mások értelmi képességeit becsméreled, miután a kiírt kérdésed azért elég sokat elárul a tieidről is :D
16/23 anonim válasza:
Fizesse ki amit összetört vagy vegyen újat mit kell ezen pörögni.
17/23 anonim válasza:
Most akkor te úgy gondolod, hogy passzív - agresszív módon viselkedik? Kicsinyes bosszú állhat a dolgok mögött? Csalod valakivel esetleg? Olyankor könnyen kirepülnek az ember kezéből a dolgok vagy bántóan viselkedsz esetleg vele, szexmegvonás, mellőzés stb. Te tudod, ha szerinted nem véletlen, akkor miért csinálja. Ja mondjuk én nem vennék egy jó darabig tv-t nehogy azt higgye minden nap eljátszahtja ezt.
18/23 anonim válasza:
Nem abszolút nem normális de az se aki ilyennel van és fizet mindent!
19/23 anonim válasza:
Többen kérdezték itt, hogy a tv-t hogyan törte össze?
Csak úgy tudom elképzelni, hogy nekidob valamit, legutóbb iker unokahúgaim dobálóztak, és valamit nekivágtak véletlenül, mondjuk nem kellett sok a tévének, hogy eltörjön. Na de egy felnőtt ember???
Amúgy meg dobd ki a francba, az ilyen ember hosszú távon idegesítő lesz. (Nem mellesleg te sem lehetsz egy észkombájn, ha ez volt a legjobb, akivel össze tudtál jönni.)
20/23 anonim válasza:
Az étkészlet fogyó eszköz nálam is, mert úgy pakolom a mosogatógépet hogy dugig tömöm aztán van hogy rosszul koccannak benne össze a cuccok. De olcsó cuccaink vannak leginkább, úgyhogy nem is annyira figyelek erre oda hogy jaj már megint eltört egy mekis pohár amiről már amúgy is foszlott le a minta. Na de egy tévét hogy lehet véletlen eltörni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!