Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek néha több napra elutazik a párja, mit szoktatok csinálni egyedül?
Most lesz ilyen először és nem nagyon tudom hogy mit csináljak.
Van egy csomó “magányos hobbim”, nem azzal van a gond hogy nem tudom elfoglalni magam, de akkor is hiányozna hogy napokig nincs kihez szólni.
Kevés barátom van, ők se tudnak akkor velem lenni. Sajnos kisállatunk sincs.
Ti ilyenkor hogy foglaljátok el magatokat, hogy ne legyetek magányosak?
Igen, de ezt már fent is írtam a kérdésben: “Van egy csomó “magányos hobbim”, nem azzal van a gond hogy nem tudom elfoglalni magam, de akkor is hiányozna hogy napokig nincs kihez szólni.”
Akkor miert irod, hogy "esténként van társaságom, van kihez szólnom"?
Most mi van?
Ha a maganyossag a baj, keress tarsasagot, de ha az is van, akkor kicsit fuggo vagy a parodtol, a kerdes pedig felrement.
Nem értem a kérdésed. Azért írom, mert így van. Mit mi van? :D
Mint írtam, egy barátom se elérhető az adott időpontban, szóval nem tudok társaságot keresni.
Mert nekem furcsa és szokatlan. Nyilván nem mindenkinek, de nekem az. :) nem szeretek magányosan lenni több napig, ennyi.
Én ilyenkor tipik csajos filmeket nézek,amiktől a páromnak
amúgy égnek állna a haja..:-)
Jó kis romantikus filmek,sec perc alatt el telik az a pár este...
Na azoktól nekem is égnek áll a hajam. :D
(A válasz persze ettől még hasznos, köszi 🫶)
Írok, sétálok, elmegyek vásárlótúrára (amúgy nem szoktam, és nem is veszek ált. semmit :D, de jól esik ténferegni), esténként borozgatok, beülök egy kád forró vízbe, filmezek.
Elmegyek a barátnőmmel kávézni vagy ha neki megfelel, átjön egy csajos estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!