Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A jelenlegi pasim, elmegy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jelenlegi pasim, elmegy úgy dolgozni,vagy fel az anyjáékhoz,hogy soha nem rak el maga után semmit. Dobjam ki, és keressek normális pasit?

Figyelt kérdés
Tegnap én feküdtem le előbb, mert már nem volt energiám semmire. Kint szotyizott a konyhában, és mire reggel megyek ki,mindent ott hagyott..és még kupit is csinált mellé. Reggel kelt fel, elköszönt és már le is lépett. Semmit sem igazított meg maga után, arra nem volt képes,hogy a másik szobában elindítsa a légkondit,hogy mire megyek kiszívja a párát. Nagyon dühös vagyok, hogy ezt csinálja..és szerintem ez csak rosszabb lesz. Soha nem rak el semmit..úgy csinál mintha vendég lenne,és nem a ház gazdája...Vagy azt hiszi, van egy hülye, aki mindent megcsinál?
2023. szept. 16. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem fogsz olyan psit taálni, aki normálisan mindent helyretesz, megcsinál:

A, vagy beszélsz vele, hogy tegyen rendet;

b, vagy megtanítod rá;

C, vagy kimondod, hogy "Akkor csá!".

2023. szept. 16. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem simán cseréld le rám! 😉
2023. szept. 16. 15:48
 13/15 anonim válasza:
100%
Aki így nőtt fel,ezt szokta meg.A legtöbb pasi ilyen!Kupit csinálnak,de ha szinglik és tudják,hogy áthívnak egy lányt este aki látja milyen a lakásuk rendet tesznek! Imerek ilyet,hidd el! A tiéd nem valószínű,hogy meg fog változni,max. próbáld vele megbeszélni hátha.
2023. szept. 16. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd, ha lesz közös gyerek, akkor válsz igazán cseléddé...

Dobd ki amíg nem késő.

2023. szept. 17. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező? Együtt vagytok még?
2024. júl. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!