Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja, ha a barátnőtöknek minden este illetve reggel lenne egy kb. egy órás "énidős" rutinja?
Figyelt kérdés
Ami alatt olyanra gondolok, hogy arcápolási rutin, arcmaszk, lábfürdő, naplóírás, jóga. Sajnálnátok tőle ezt az időt, amit magára szán?2023. szept. 7. 22:42
11/16 anonim válasza:
Jógára tanítgatás meg közben beszélgetős már nem énidős.
12/16 anonim válasza:
Ha reggel 1 órára befoglalná a fürdőt, engem zavarna, mivel én is szeretnék időben elkészülni. Lehetőleg nem a vécén akarok fogat mosni..
13/16 anonim válasza:
Dehogy zavarna, nekem is megvan a minden esti 6 órás énidő rutinom :D
14/16 anonim válasza:
Nekem mással telik az énidőm, de ettől még minden nap van pár órám olvasni, elmenni sétálni, más hobbikkal foglalkozni. A páromnak is van igénye énidőre, így ez az ideális nekünk. Meg is őrülnénk mindketten, ha a napunk minden szabad percében egymással kellene foglalkoznunk. Ha valakinek az az igénye, az teljesen rendben van, de az olyan emberekkel nem illünk össze. Mindkettőnknek ment amúgy tönkre emiatt kapcsolata a múltban, aztán megtaláltuk egymást. Az egyik ember álma néha a másik rémálma, van ilyen :)
15/16 anonim válasza:
Szerintem attól függ, pl az egyetlen fürdőszobát stoppolni 2 óráig elég idegesítő szokás. (Mondom ezt úgy hogy én vagyok a nő aki többet pepecsel mint a párja.)
Vagy nem mindegy hogy mi helyett. Úgy értem, ha mindkét fél későn esik haza melóból, egyik lehever naplót írni, a másik meg addig takarítson az megint nem túl korrekt.
Ha jól van szervezve akkor viszont nem kell hogy zavaró legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!