Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi viszonylatban mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi viszonylatban mennyit költsön rátok a pasitok? Mi az ideális?

Figyelt kérdés

Apró ajándékok, ruha, kultúra, szórakozás.

Ti mennyit költötök a másikra? Vagy magatokra, amit ő is élvez? (pl szépségápolásra gondolok)

2023. aug. 24. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Csak mondom, hogy smink nélkül is lehet szépnek lenni és nem kell minden nap új szettben lenni, létezik mosógép, a pasiknak meg amúgysem tűnik fel az ilyesmi.

Ha valaki szeretne ennyit áldozni a külsejére megteszi szingliként is, ergo ez nem a pasi költsége, vagy tényleg miatta teszi, ez esetben viszont gyakorlatilag az utcasarkon is állhatna várva hogy valaki megmondja milyen színű tangát vegyen le.

Én az egyenlőség híve vagyok, nem szeretem, ha túlköltenek rám. Én is tudok pénzt keresni. Szerintem az a normális, ha egyenlő mértékben adunk a kapcsolatba, anyagi és egyéb téren is. Az is oké, ha nem így van, csak meg kell beszélni akkor, hogy ez egy üzlet, mennyit ér egy sz.pás stb.

N

2023. aug. 25. 00:38
 12/14 A kérdező kommentje:

"a pasiknak meg amúgysem tűnik fel az ilyesmi"

Azért, ez nem szép dolog. :D Feltűnik, csak nem várnak el tökéletességet...

2023. aug. 25. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól is néznénk ki, azért legyen minimális önkritikájuk.
2023. aug. 25. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezd meg valamelyik pasit, hogy milyen szettben voltál múlt kedden. Hajrá.

Szerintem a tökéletesség nem az, hogy valaki minden nap új ruhában van. Nagyon nem. De persze más az értékrendünk, gondolom az ízlésünk is más pasik terén. Én boldog vagyok, remélem te is találsz olyat, aki boldoggá tesz. Nekem ehhez nem kell, hogy többet költsön, mint én, sőt, igyekszem kb egyenlő szinte töreketni fillérezgetés nélkül. (plusz-minusz 10%)

2023. aug. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!