Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi viszonylatban mennyit költsön rátok a pasitok? Mi az ideális?
Apró ajándékok, ruha, kultúra, szórakozás.
Ti mennyit költötök a másikra? Vagy magatokra, amit ő is élvez? (pl szépségápolásra gondolok)
Fizesse a progikat adjon a lakbérbe ne kèrjen a benzinbe.
Nem tudom mennyi per hónap eddig nem kötötték az orromra.
Az ajándékokat nem vàrom el soha. Abban nincs olyan hogy "kell".
Sőt speciel a szulinapokat karacsonyt rühellem ezeket a kényszeres ajándekozásokat. De van ilyen férfiben is szóval nem ásom el magam ez miatt.
Nemtom, annyit, mint a tesómmal költünk egymásra, ami nagyjából zéróra jön ki oda-vissza.
"Vagy magatokra, amit ő is élvez? (pl szépségápolásra gondolok)"
Ez meg hányás.
3
Ja, ha a pasi My Fair Lady-t akar játszani vagy Insta cicát varázsolni a barátnőjéből, vagy alapból csak ők jöhetnek szóba, akkor fizessen is.
Ez nekem értelmezhetetlen. A pasim, nem a sugardaddym, miért kéne, hogy költsön rám?
Pasi nélkül is veszek magamnak ruhát, sminket, édességet, virágot stb. A költségeket amíg csak ismerkedünk azért felezzünk, mert lehet semmi nem lesz a dologból, később pedig azért, mert együtt vagyunk. Én olyan típus vagyok, hogy néha meglepem aprósággal, akit szeretek, de ÉRTELMES aprósággal, pl. ha van kedvenc csokija vagy pl. kolléganőm gumicukor-mániás volt, néha vettem neki csak úgy egy nagy zacskó gumicukrot vagy pl. mini LEGO-val megleptem néha a férjem stb. - így, ilyen formában, ilyen kis összegű ajándékokkal fordítva is belefér (szeretem a virágot, tehát tudok örülni egy-egy csokor virágnak is néha, vagy ha ismeri az ízlésem és biztos benne akkor egy kisebb bizsu vagy pl. egy zokni, mert zoknimániás vagyok. Nem az a típus vagyok, akit egy egzotikus úttal le lehet nyűgözni, na. :D
"az olcsójános pasik, akik ingyen akarnak "jó nőt",
Ja, ha az öregecskéző, ronda pasi fiatal és jó nőt akar, akkor csak invesztáljon bele szépen. Valamit, valamiért.
A környezetemben a normális párpknál meg mindez kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!