Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok hatni a pasimra,ahogy megváltozzon?Elmondása szerint annyira szeret,de ha kérek valamit,nem képes változtatni,akkor jön az,hogy engem majd senki nem bír elviselni..Mit csináljak?26/n
Figyelt kérdés
Ha azt kérem,hogy ne legyen trehány, figyeljen oda dolgokra,mintha nem is mondanék semmit,vagy megsértődik.. A higiénia miatt megint cseszegetni kell. Mondtam neki,hogy itt hagylak a jó francba..erre fel azt mondta" nem lesz ember aki elviseli a szekírozós magatartásomat.Azt miért kell zokon venni,ha szólok valamiért,hogy takarítsa le,vagy csinálja meg?Sokszor megcsináltam már helyette,sok dolgot, de van az a helyzet,amikor betelik a pohár,és vége.. Felnőtt férfi,magának kellene ezeket észrevennie,hogy mi nem tiszta,mi nincs a helyén..meg magára odafigyelni.Mondtam neki,menj vissza anyádhoz,az majd dajkálgat még,ha erre van szükséged,mert kb annyi a szinted..erre azt mondta,hogy én vagyok kiállhatatlan..Azt hittem,hogy társra lelek benne,de kaptam egy nagy gyereket..Szerintem ez mát tuskóság is egyben.Nem tudok vele együtt dolgozni,mert olyan hamar elfárad, meg beleun dolgokba, hogy onnan vége. Hogy tudnék kiszúrni vele,hogy végre szarul érezze magát azért, amiért ilyen velem?31 éves egyébként..2023. aug. 17. 10:48
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, Déva kedves kérdező szófordulatait olvasva, nekem az az érzésem, hogy ő sem egy főnyeremény!
Aki úgy kezdi, hogy " pasim", az már hátrányból indul nálam.
Én egyetlen nőnek sem voltam a pasija, érdekes.
És hát aki megoldás, vagy szakítás helyett kiszúrni akar a másikkal, az inkább magába nézzen előbb...
Jó páros vagytok, én úgy látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!