Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról miért nem beszél senki hogy összeköltözés után mennyire megoszlik a figyelem és leesik a szexuális együttlétek száma?
Valahogy erről mindenki kussol…Amíg nem laktunk együtt addig minden találkozás “exluzív” volt, figyeltünk egymásra, általában együttléttel végződött.
Mióta együttlakunk “úgyis mindig ott a másik, bármikor csinálhatunk ezt vagy azt” alapon elvesztődött mindennek a motivációja. Mit csinálunk rosszul? Hogy lehet ezt visszaterelni a kezdeti mederbe? Vagy már lehetetlen? Szeretjük egymást.
Néha menjetek el randizni. Mi hetente szoktunk menni.
Milyen gyakori a szex?
Minden nap mi sem szexelünk, de átlagban a heti 4 5 megvan. Van hogy egy nap többször is együtt vagyunk. Én ruhákkal is fel szoktam dobni a labdát, mert ha kiöltözök szexybe mire a párom hazaér, tuti nem mond rá nemet.
Valószínűleg azért nem beszél mindenki erről, mert mindenkinél nem így van. El is ismered, hogy ti csunaltok valamit rosszul, és így is van, mert nem normális ilyen hamar ráunni a másikra. Legyetek figyelmesebbek egymással, vigyetek bele izgalmat. A lehetőség végtelen.
De ne másokat hibáztass, hogy "kussolnak" egy nem létező problémáról.
Hát szerintem az emberek nagy része nem így van, mint ti.
Amikor mi összeköltöztünk a párommal, hónapokon át napi több kört nyomtunk, hétvégéken dugtunk szinte éjjel-nappal.
Gyerekvállaláskor már érthető, ha nincs idő, mód, energia, de ilyenkor? Pont ilyenkor kéne belelendülni, mikor végre nem zavar senki.
Hat éve élünk együtt, és pont ez a jó benne, hogy bármikor elkaphat egy menetre - akár reggel meló előtt, akár az éjszaka közepén. :)
Az, hogy ti ezt már unalmasnak definiáljátok - vagy nulla spontaneitással éltek együtt - a ti bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!