Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról miért nem beszél senki hogy összeköltözés után mennyire megoszlik a figyelem és leesik a szexuális együttlétek száma?
Figyelt kérdés
Valahogy erről mindenki kussol…Amíg nem laktunk együtt addig minden találkozás “exluzív” volt, figyeltünk egymásra, általában együttléttel végződött.
Mióta együttlakunk “úgyis mindig ott a másik, bármikor csinálhatunk ezt vagy azt” alapon elvesztődött mindennek a motivációja. Mit csinálunk rosszul? Hogy lehet ezt visszaterelni a kezdeti mederbe? Vagy már lehetetlen? Szeretjük egymást.
2022. aug. 3. 21:19
11/11 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk jobb, amióta együtt élünk. Az, amit mondasz, hogy a találkozások exkluzívak, nos az szerintem tart kb 1 hónapig, legalább is nálunk így volt, mert mi kb annyi idő után már szinte együtt laktunk, többet voltunk együtt, mint külön. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy meguntuk egymást, vagy nem örültünk a taliknak, csak egyszerűen már nem volt az a nagy szívdobogós izgalom, amit amúgy én nem is szeretek, stresszes nekem az olyan kapcsolat, ami nagyon az elején van, nem tudom, hogy jók vagyunk e együtt, mikor derül ki valami olyan, ami miatt egyikünk egy perc alatt dobbant, stb. Amióta együtt lakunk se szűnt meg az öröm, amikor látjuk egymást, meló után amikor hazaérünk nagyon megölelgetjük egymást, vagy napközben, ha me time van, akkor is átmegyünk egymáshoz (egyikünk a nappaliban, másikunk a hálóban van olyankor). Szoktunk így is randizni, elmenni ide oda, voltunk nyaralni is. Nekünk még ez is kevés együtt töltött idő, pedig tényleg sokat vagyunk együtt :D De ha nem lehetünk 0-24, akkor már kevés (de igen van életünk, csak minden jobb együtt, mint egymás nélkül). Ugyanúgy figyelünk egymásra 100%-ban, mint előtte. A szex lecsökkent, igen, de nem úgy, hogy átvettük a kulcsokat és onnantól kezdve a heti 7-ből havi 1 lett... Egyszerűen csak minden kapcsolat elején sok szex van, aztán beáll a pár az igényei szerinti számra. Van, hogy heti egy szex és két orál van, ami nekünk megfelelő, van, hogy több, van, hogy kevesebb, de nincs hiányérzet. Igazából én semmi rosszat nem tudok mondani az együttélésről, csodálatos :) Nem kell feltétlenül bepunnyadni, ha a két fél aktív, mehetnek ugyanúgy helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!