Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, nők! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Összejönnétek okkultista pasival?

Figyelt kérdés
Aki hisz a mágiában meg a démonokban, otthon van oltár tőrrel, kehellyel, fekete gyertyák, valahonnan egy valódi emberi koponya, és időnként rituálékat végez, hogy démon-szolgái legyenek.

2023. júl. 8. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

10.

Te jó ég, milyen elmebeteg következtetéseid vannak? Miért van részedről ez a rosszindulat? Továbbá az élet csak ebből állna?

Én személy szerint olyan dolgokra gondoltam undorító alatt, mint a globális felmelegedés, kisebbséggel kapcsolatos demográfiai problémák, túltolt PC és woke-culture a művészetekben és a médiában, kilátástalan jövőkép az emberiség számára, fogyó nyersanyagok.

Kicsit másképp gondolkodhatunk mi ketten.

2023. júl. 8. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Az még talán nem zavarna hogy érdekli az okkultizmus...de hogy rituálékat végez.....már kissé ilyesztő. Ki tudja miket csinál, vagy előbb utóbb miket fog....

Vagy tagja e valami csoportnak....

Erről eszembe jutott hogy régen önkénteskedtem menhelyeken és emlékszem, hogy halottak napja előtt nem adtak örökbe fehér és fekete macskákat, különösen ha ilyen színűt akartak. Megkérdeztem miért és azt mondták nekem hogy ilyenkor sok őrült, sátánista csoport összejöveteleknél macskákat kínoznak, ölnek meg meg ki tudja mit csinálnak még.....Nagyon elborzasztott ez....bele sem akartam gondolni milyen beteg emberek vannak....

Szóval én ilyennel nem jönnék össze. Ki tudja mi lehet még, amit nem tudsz róla.

2023. júl. 8. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Tisztelet a kivételnek, de akit ezek a dolgok érdekelnek és gyakorolja is nem biztos hogy jó ötlet közelebb kerülni ahhoz az illetőhöz. Régen gimis koromban összejöttem egy sráccal. Nagyon bejött nekem, mindig feketében volt sulin kívűl füstösre sminkelte a szemét, amolyan darkos volt. Nem is tudom mi volt akkor a kifejezés,szóval vagánynak tartottam és nagyon jól állt neki. Viszont ahogy egyre jobban megismertem és több mindent megtudtam róla hogy szereti a sátánista dolgokat meg ilyenek. Meg csak olyanokkal lógott akik szintén ezt szerették. Összejártak szertartasokat csinálni stb. Meg eléggé agresszív volt másokkal szemben. Azt éreztem hogy nem tesz jót nekem ha tovább vele maradok. Szóval elég hamar szakítottam vele.
2023. júl. 8. 21:08
 14/16 anonim válasza:
Ha emberileg rendben van, szívesen. Egyébként nem ez a fő szempont nálam társkeresésnél.
2023. júl. 9. 05:27
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Egy emberi koponya valahonnan??

Remelem,h az itt levo nyomozok hazkutatast tartsnak nala,mert az illeto feltehetoen megolt vkit es most keresi a leendo aldozatat

2023. júl. 9. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Mivel én is okkultista vagyok, még szép :D
2023. júl. 11. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!