Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van 2 gyerek mennyi idő után költöztetek, költöznétek össze?
Én alapból nem költöznék össze senkivel, ilyen távkapcsolatosdi meg felejtős lenne. 2 hét után összeköltözésről beszélni? Baaang! Headshot!
Gyakorlatilag kezdem megérteni miért tart ott a társadalmunk ahol, miért van eggyi roncs család, alkesz pasik, szolgalelkű nők, frusztrált gyerekek. Milyen tuti amikor ezek keverednek.
2 hét alatt annyi történik, hogy csodának érzed hogy van valaki aki visszaír! Jéééézusom, ugyanarra gondolunk mind a ketten! Aztaaaa, ő is ugyanúgy gondolkodik mint én! Húúú, egyforma az ízlésünk! Áááááá, ő az igazi!
A netes ismeretségek mind ilyenek, beleéled magad egy nagy semmibe, a pasik ilyenkor meg a szexre hajtanak. Összeköltözés? Tudod miről szól az férfi oldalról? Szex, szex, szex. Háááát, majd segítek neki, persze megígérem hogy melleted állok mindenben, óóó hogyne minden úgy lesz. Csak szax legyen orrba-szájba.
Eltelik fél év. A fszom ki van már a gyerkeivel. Mmmmm, kezdem unni a szexet vele. Nem is olyan nagy szám. blablabla.
Engem nem zavar, nyugodtan költözz vele össze! ;) A messziről jött ember meg azt mond amit akar! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!