Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gáz az,ha simáén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az,ha simáén elengedem a pasim koncertekre, és bármilyen más programra,ha én nem akarok menni, vagy nem érdekel az,amire ő elmegy?

Figyelt kérdés
Szeret koncertekre járni,én viszont nem és nem is érdekelnek. Tudom,hogy nem csal meg, és nem is issza le magát. Viszont, többen is említették már azt,hogy hogyan engedhetem el a páromat egyedül, miért nem megyek vele? Szerintetek van ezzel valami baj,hogy nem akarok folyton a nyankán lógni,és jobban szeretek itthon? Szerintem nincs jogom megfosztani attól,hogy elmenjen, de ha én nem akarok menni,az is az én döntésem.Ez abszolút kölcsönös.
2023. máj. 31. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan engedheted el...? Mert a kedves ismerősök párja kiskorú és engedélyhez kötött a kimaradásuk?

Teljesen jól csinálod. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, csak mert más a párja kezét el nem meri engedni, mert ki tudja ugye...

2023. máj. 31. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egészséges az, ahogy csináljátok. Az gondolkodjon el magán és a kapcsolatán, aki ilyen hülyeségekkel jön...
2023. máj. 31. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Élni és élni hagyni. Alap igazság, ami egy jól működő kapcsolatot is jellemez.
2023. máj. 31. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Normál.esetben nincs is ilyen hogy engedély kéne valakinek bármihez is
2023. máj. 31. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorú vagy gondnokság alatt áll? Ha egyik sem, akkor nem kell az emgedélyed, hanem megbeszélés kérdése. Teljesen normális, ha egy pár külön is elmegy szórakozni, nálunk is így megy. Ha elszeretne menni valamelyikünk valahova megbeszéljük, hogy mikor, hova és ennyi. Vannak közös programjaink is, de ha ő most a barátaival akar szórakozni akkor elmegy, ha én akarok a barátaimmal akkor én megyek egyedül velük. Én is hallgatom ezt (ráadásul rokonságban), hogy "miért engedem el"... Ezerszer elmondtam nekik is, hogy felnőtt férfi, nem kell az engedélyem. Felnőtt emberként megbeszéjük.
2023. máj. 31. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ez lenne a normális. Én bulizni, fesztiválozni is "elengedem". Aki ennyire fél, az minek van kapcsolatban? Nem értem.
2023. máj. 31. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagykorú a párod, akkor nincs jogod nem elengedni, ugyanis nem vagy sem az anyja, sem a gyámja. Egyébként nagykorú esetén már az anyja sem korlátozhatja a szabad mozgásában.
2023. máj. 31. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Mi 28 éve vagyunk házasok, férjem engem is "elenged" a barátnőmmel színházba (ahova ő utálna járni.)

2023. jún. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!