Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha alig fejez ki érzelmet a párom felém?
Ő férfi, én vagyok a nő. 2 év után azt vettem észre hogy alig tűnünk néha párnak.. nem jön oda ha hívom összebújni, magától nem ölel meg, nem közeledik, stb. A szex rendben, kb ott tér el ettől csak.
Aki ennyire nem vevő rám az már nem szeret? Adni ad dolgokat, megveszi a kedvenc kajáim, stb.. de nem gondolnám hogy a szeretet tárgyakban fejeződik ki.
Az elején nem volt ennyire lakótárs érzés.. :( Másoknál is ilyen ez?
Volt már ilyen kapcsolatom, de mind véget ért kivétel nélkül, mert nekem ez nem párkapcsolat. Mondjuk ott egy idő után a szex sem működött már.
Mindenesetre a pároddal kellene beszélni erről, hogy úgy érzed eltávolodott tőled és ez neked rosszul esik. Van, akinek nem az érintés a szeretetnyelve, ő abban látja a szeretet kifejeződését, hogy ajándékokat ad pl. De erről kellene beszélni, mert ha nem mondod el, nem tudhatja, hogy ez neked nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!