Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azt a párt, ahol a nőnek van több anyagiakban és ő rak be többet a közösbe?
"Ez pedig ha az ő fizetése léynegesen több és többet tesz a közösbe, meg fog érződni az életszínvonalon"
????
És ez miért baj? Ha nem kell emiatt vajas kenyéren élni és számlákat tologatni, miért baj, ha kicsit visszaesik az életszínvonal ideiglenesen?
Attól még lehet normálisan, boldogan élni.
4
Én nem hiszem, hogy az egészséges!
Egyrészt, nem tudnék rá férfiként nézni...Én szülök, en torom derekba a karrieremet, én maradok otthon a gyerekkel, és én rakom össze a pénzt a csaladi eletre???? Akkor a pasi a f*szán kívül mit rak bele? Másrészt, én is (és szerintem még sok mas nő is) jobban szeretem, ha nem kell az anyagiakon aggodni, gond nélkül fizetni tudjuk a számlákat, nem kell fillérezni a boltban, el tudunk menni nyaralni stb...
5ös, a 4es is zt írta, hogy "ha nem kell emiatt vajaskenyéren élni és számlákat tologatni".
Azaz nem arról van szó, hogy a nő fizetése nélkül koldusbotra jut a család. Annyi a téma, hogy a nő keres többet. Az lehet az is, hogy a nő 700at, a férfi 600at keres, szóval elég messze állnak tőlük az anyagi problémák akkor is, ha az egyik kiesik..
Ha megfelelő egzisztemciaval vágsz bele, akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!