Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő pasik, milyen ruhában szokott aludni a párotok?
Nem engedi????
Mi a franc? Egy párkapcsolatban komolyan van ilyen? Van még, amit nem enged?
Mennyire lehet tökéletes és csodálatos ez a férfi, hogy joga van engedni, vagy nem engedni valamit? És te engedelmeskedsz?
Hát a 13-mas kommented után kijelenthetem, hogy egy pillanatig nem sajnállak, sőt. Meg is érdemled, ha ilyen szolgalelkű vagy, akkor hajrá. Majd idővel szépen azt is engedélyhez köti (ha már nem teszi most is), hogy az utcára milyen ruhában mehetsz ki, kivel, mikor és hányszor találkozhatsz stb stb. De ha neked ez kell, hajrá.
Úgy kezel, mint valami alávalót és te megtisztelve érzed magad?? Beszarok esküszöm.
Ezt tuti nem nő írta. Neglizsé, tanga, hálóing, wtf 🤣
No de a kérdésre végülis a válasz, kedves incel. Nincs olyan hülye köztünk aki a szex és lámpaoltás után alvás közben szexizni akarna műszálas és kényelmetlen holmikban. Mi a jó fenének tennénk a sötétben? 🤦
Cicás pizsama bőven megfelel, vagy szivecskés stb. Melegben pamutbugyi és pamut spagettipántos top.
Hálóinget hordjanak a nagymamák, a tanga meg vágja annak a fekenét álmában akinek két anyja van. A neglizsé pedig a selyemköntös, vagy plüssköntös, ilyesmik. Nem alvóruha.
Vannak igényes szép és kényelmes hálóruhák
Szerintem érdemes törődni magunkkal, minél hosszabb kapcsolatban élünk
Nem evidencia, hogy a partner ott van mellettünk
Én semmiképp nem vennék fel rongyokat éjszakára csak azért, mert az kényelmes
Lehet lepontozni gondolkodás helyett
Én meg semmiképp nem vennék fel neglizsét meg tangát éjszaka alváshoz, főleg nem azért, mert a pasim rám parancsolt, meg elvárja és nem enged mást felvenni. Azért álljon már meg a menet. Ki ne találjuk már, hogy egy sima hálóing vagy egy rövidnadrág+póló kombó már a nem törődöm kategória!
Itt maga a hozzáállás a felháborító és nevetséges, hogy "nem enged". Mit képzel az ilyen magáról? Nem azért vagyok, hogy az ő szexuális igényeit kielégítsem 0-24-ben és nem, nem fogok még éjszakára is "kiöltözni", főleg nem így, amit a kérdező ír, hogy a kattant csávója nem enged mást felvenni meg elvárja tőle a szexi öltözetet még éjszakára is. Hát menjen az ilyen a p...ba. Vegyen magának barbit, aztán azt rendszabályozza.
Az ember önmaga miatt igényes, nem egy másik ember miatt.
Nem ráparancsolás kérdése nyilván
Mindenki olyan rongyokban szúrja el a házas életét, amilyenben akarja.
Kellemes további őrjöngést.
Azért azon senki se csodálkozzon, ha egy férfi keres olyat, aki nem felejt el nőnek maradni egy hosszabb kapcsolatban
Lehet ismét lepontozni
Pont nem érdekel
#19 te alvás közben élsz házaséletet? :D Mert itt az alvóruháról van szó, hogy miben alszunk a kukksötétben.
Ha nő lennél tudnád hogy akit szeretnek és kívánnak arról a macis pizsamát is lerángatják, akit meg nem az parádézhat bármiben.
Amúgy meg mitől rongyok pl a pizsamák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!