Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! néhány hónapos házasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! néhány hónapos házasok vagyunk. Ha szexelünk, a testem olyan érzékeny, hogy minden érintésére szinte ugrok, csikis vagyok. Idővel ehhez hozzá lehet szokni, csökken, mert egy perc után szinte kiugrok a bőrömből?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást, ezért érdekel.

Csak hasonló tapasztaltak írjanak!

2023. ápr. 18. 12:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexeltetek házasság előtt?
2023. ápr. 18. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt éreztem az első barátnőmmel az első pár pettingelésnél. Csak hozzászokott a tested hogy nem nagyon ér hozzá más. De ez gyorsan elmúlik
2023. ápr. 18. 12:08
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Túllépve a döbbeneten, hogy nulla szexuális tapasztalattal összeházasodtatok, annyira tudok gondolni, hogy egyrészt szokatlan számodra (ahogy #2 írja), másrészt a férjed gyakorlatlanul, túl óvatosan nyúl hozzád. Biztasd őt, hogy nyugodtan fogja meg "rendesen" a melled, mutasd meg neki, hogy milyen érintés esik jól.

Hány évesek vagytok? Miért házasodtatok szűzen?

2023. ápr. 18. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy nálad is ilyen ez, nálam elélvezés után van az, hogy csikis leszek, de azért nem olyan tragikus, mint ahogy te írod le, pár perc után elmúlik, meg párom ilyenkor próbál nem hozzám érni, mert megkértem rá.
2023. ápr. 18. 12:26
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
3-assal értek egyet. Én akkor vagyok csikis, ha úgy kezelnek mint a hímestojást, hogy csak épphogy hozzám ér, az nyilván csikis. Amikor megmarkolnak, nem leszel csikis.
2023. ápr. 18. 12:27
 6/14 A kérdező kommentje:

25 és én 22 évesek. Legalizálni akartuk a kapcsolatot. nem baj, ha házasságon belül szokunk majd egymáshoz.

És köszönöm az eddigi tanácsokat, felhasználjuk!

2023. ápr. 18. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as: szerintem még ő maga sem tudja hogy mit szeret.
2023. ápr. 18. 13:34
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi ideig jártatok házasság előtt? Előtte azért csak volt csók, ölelés.
2023. ápr. 18. 13:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem a házasság előtti életünk a kérdéses, hanem a mostani. Ám a segítő tanácsokat köszönöm. A szeretet és szerelmünkkel meg fogjuk oldani!
2023. ápr. 18. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Az Úr Jézus segitsen titeket.
2023. ápr. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!