Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehet egy nőnek beleszólása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy nőnek beleszólása bármibe, ha gyereket nem nevel,és nem kell elmenni dolgoznia, mert a férje jól keres?

Figyelt kérdés
7 hónapja költöztem össze a párommal. Jól keres. Gyerekünk nincsen. Egy felújítandó, régi vályogházba lakunk, amivel rengeteg a probléma. ( Penészes falak, dohos szag, rendetlen udvar). Nekiláttam a munkáknak, amit tudok megcsinálok, kapálás, rend rakás, stb. Viszont egy idő után ( pár nap alatt), folyton előjön az, hogy elégedetlen vagyok, semmi sem tetszik,amikor meglátom a hibákat. ( ajtó nincs rendesen beállítva, ferde, kitöltetlen fal részek, ezer éves kő a konyhában, kölcsönkapott dohos szagú fa szekrény amiben a tiszta edényeket kell tároljam,egyes tálcás mosogató stb stb..Az is egy nagy baj, mivel a párom fogni szeretné a pénzt (ami érthető is), sok dologhoz nem hív szakembert, hanem magunk nekiálltunk anyós jelölttel,és az sajnos elég pocsék is lett. Falfestés, szúnyoghálós ajtó összeütése, stb. És itt kezdődik a probléma,hogy mivel nem keresek, így a legtöbbször úgy érzem,hogy az ilyen "ne is merjen morogni"fogjam be a pfámat, mert csak egy megtűrt személy vagyok más házában.Viszont, egyszerűen nem bírom elnézni ezeket a kontár munkákat.Amikor szóváteszem a páromnak, kitör a hatalmas nagy veszekedés köztünk. Az is egy gond, hogy ő nem nagyon mozdít semmit a felújításban,mert semmihez sem ért, nem tud dolgokat megcsinálni, és az anyós jelöltemre bízza a dolgokat, akinek sajnos szép szóval sincsen szépérzéke, sem színek, sem szerelés sem semmilyen téren,viszont intézkedni,tervezgetni imád. ( Az anyós az eggyel lejjebbi utcában lakik,és jött segíteni.) A leírtak hatalmas nagy feszültségeket okoz bennem,mert nagyon szép házból jöttem,gyönyörű rendezett környezetből ( ennek ellenére nem voltunk soha gazdagok).Sokszor fáj a fejem,nem érzem jól magam,és kedvem sincsen mit csinálni, annyira rühellem a környezetet, és a házat is,mert úgy érzem semmit sem tudok kihozni belőle. Úgy ahogy van,nem tetszik. Valaki tud esetleg tanácsot, javaslatot adni,hogy mit tegyek?
2023. ápr. 13. 10:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A párod max valami világvégi falu viszonylataiban keres jól. De igazából tökmindegy mennyit keres, mert ha arra sincs pénz, hogy egy új szekrényt vegyetek, hogy ne a retekben kelljen tárolni a tiszta edényeket, akkor szörnyű, hogy nincs meg benned az igény sem, hogy elmenj valami kis pénzt keresni. Ott élsz egy penészes, kuplerájos putriban és az a legnagyobb bajod, hogy nem oszthatod be kedved szerint a párod pénzét...
2023. ápr. 13. 11:32
 12/26 A kérdező kommentje:
Eleinte el akartam menni,de rájöttem arra,hogy a sok veszekedés miatt, felesleges volna egy forintot is beleáldozni a házba, és elmenni egy munkahelyre, ahol 2-3 hónap alatt felmondok, ráadásul egy másik megyében. Na meg be is kellett illeszkednem ide valahogy, ami még szempont volt,hogy ne az anyósjelölt intézkedjen. Most is intézkedett,hogy itt voltam,hát akkor ha elmegyek dolgozni, hazajövök arra,hogy meggy piros a fürdőszoba csempéje, amit eredetileg is akart?
2023. ápr. 13. 11:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tehát odaköltöztél anyuci pici fiacskájához... :D Ügyes választás. ;)
2023. ápr. 13. 13:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

viszont intézkedni,tervezgetni imád.

Ő szintén úgy, hogy köze sincs.

Hogy jutott eszedbe beköltözni ebbe a putriba?? Nincs az az isten, hogy a rendezett lakásomból beköltözzek ebbe a dohos romba. Ennyire nincs kedved elmenni dolgozni, hogy még ezt is bevállalod?

2023. ápr. 13. 13:25
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért a házra költenéd a fizetésed? Miért kéne másik megyébe? És miért mondanál fel 2-3 hónap múlva...? Ezek előre lefixált dolgok?
2023. ápr. 13. 13:26
 16/26 A kérdező kommentje:
Úgy értettem,hogy már most más megyében vagyok. Nem abban a megyében élek,nem azon a környéken ahol felnőttem. Mert nyilván ha lenne keresetem,akkor elvárná ( és joggal),hogy szálljak be mindenbe,és ha új dolgokat szeretnék ( apróságokat),akkor azt vegyem meg a saját pénzemből. Ami a felmondást illeti,ha elmentem volna dolgozni,és mondjuk 2 hét után azt mondom,hogy szakítok,akkor nyilván nem maradok abban a megyében amit utálok,hanem hazaköltözöm,és nem járok be ide 110-120 km-ről,hanem helyben keresek melót. Na meg a kartonokat sem lehet össze-vissza kérni,hogy most egyik megyében megyek orvoshoz, 2 hét múlva másikba..A harmadik pedig a lakcím..
2023. ápr. 13. 13:53
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

Minek költözöl össze valakivel, akiben annyira sem vagy biztos, hogy a lakcímkártyádat átirasd??

2023. ápr. 13. 13:59
 18/26 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon komoly terveid láthatóan nincsenek se a hapsival, se a munkával. Ez a mindent a legegyszerűbben megúszni mentalitás meg sehova nem vezet. Meggypiros lesz egyszer csak a fürdő, mire hazaérsz, ahogy azt leendő anyósod intézné. De most komolyan, te ilyen művezetőnek gondolod magad?

Előre azon aggódsz, hogy kidob és mehetsz haza és 3 hónap múlva fel kell mondanod. Meg hova menjél doktor bácsihoz. Amúgy hány éves vagy ilyen életképtelennek, 17? Dolgoztál már életedben?

2023. ápr. 13. 14:00
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

Férje...? 7 hónap után? Csodálnám.

Férjed jól keres, de sóher, anyuka irányítja a munkálatokat, egy vályog büdi romban laktok. Mennyire jó az a fizu...? Nem úgy néz ki, hogy ne lenne szükség több pénzre.

2023. ápr. 13. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Menj el dolgozni, ezt teszi minden normális, felnőtt ember.
2023. ápr. 13. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!