Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasimmal veszekszünk,utána fél meg egy napokat azon hisztizik,hogy én elveszem az energiáit a sok veszekedéssel,és nem bír utána dolgozni. Szerintetek ez normális?
Nem, én ezt nem bírnám. Igaz, ilyesmi eset csak pár kibírhatatlan lakótársnőmmel volt. De aki extra igénytelen, alapvető dolgokban nem tudunk egyetérteni, azzal én sem tudnék maradni. Sok pasinak pl: teljesen megfelel az az albi is, ahol teljesen lelakott a fürdő-wc. Én undorodom az ilyen helyektől, szóval nekem fontos, hogy minimum normális állapotra felújított legyen a lakás, nem penészesen, nem ősrégi, gagyi ajtókkal, amiket be kell csapni, hogy csukódjon, meg nyikorognak ezerrel, egyszer kínlódtam ilyen albérletben, elég volt. Hiába, nem mindenkinek jó a legolcsóbb opció, mert nem biztos hogy tudunk hozzá alkalmazkodni, ha jobb helyen nőttünk fel gyerekként.
A külön szobàt amúgy megértem, nekem is van igényem egy fél dolgozószobára, ahol egyedül is lehetek néha.
De hát egy 57 nm-es 2,5 szobás lakásban abszolúte nem viselném el a párom, ha minden nap vitázni kéne valamin.
Itt szimplán az van, hogy nem illetek össze, ennyi.
Kár mondani, hogy kinek van igaza, ki a hibás, attól még semmi nem fog változni, ha ezt nem tudjátok normálisan lekommunikálni mindketten.
Írhatja itt a gyakorikérdések közönsége, hogy te vagy a hibás, vagy a párod a hibás, mi kívülállók vagyunk.
Az én szememben mindketten hibásak vagytok. Te abban, hogy túlreagálod ezeket. Vissza akarja hozni a szekrényt, mondd neki, hogy drágám kérlek ne hozd vissza, mivel a szüleidtől van, ha ragaszkodsz hozzá lefedjük valamivel kint, de ne legyen bent mert büdös lesz tőle. Vagy drágám, kérlek legközelebb szólj, hogy akkor a penészt időben eltávolítsuk, mert veszélyes. Kicsit olyan vagy nekem mint az időzített bomba, ami robban, és ilyen légkörben én, mint nyugodt ember nem bírnám.
Ő meg abban hibás, hogy kicsit olyan mint aki sz*rik mindenre, és a saját lustaságát rád vetíti ki, ő meg a másik véglet, hogy nem tesz semmit, de inkább téged hibáztat, hogy rosszul érezd magadat.
Egymást nem fogjátok tudni megváltoztatni, vagy képes ő is és te is a kompromisszumra, vagy veszekedhettek minden nap amíg valaki ki nem lép a kapcsolatból.
és ha nem teljeseül akkor felhúzom magam
Igen, valóban nagyon idegesítő, amikor ahelyett, hogy normálisan eltöltenék a másikkal egy estét, ő minden hülyeségen fennakad, szóvá teszi, etc.
Te konkrétan vergődsz a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!