Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért szeretné a párom / volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a párom / volt párom annyira hogy költözzek már elfelé a közös albérletünkből?!

Figyelt kérdés
Ő teljesen elhidegült, májusba lesz egy éve hogy csak lakótársak vagyunk. Én vagyok a kenyér kereső, ő mint házvezetőnő funkcionál. Munkát keres … de nem talál… Én még adnék magunknak egy második esélyt, pláne hogy van egy 3 éves kisfiúnk. Külföldön dolgozok 6 éve. Havi egy hetet voltam otthon, lehet valakije? Nincs munkája, nincs pénze, és folyamatosan cseszeget hogy mikor költözöm már el…

2023. márc. 28. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
A kérdező második kommentje alapján azért kiderült, hogy neked is aktív részed volt abban, hogy eltávolodtatok. Én nem tudom, hogy van e valakije, viszont ha te tényleg terveznél még vele akkor változz. Jelezd, hogy szeretnél még velük lenni, esetleg újra megpróbálni. Bár külföldről nehéz lesz. Nyilván ez a ti dolgotok, de a mai társadalom már nem a dolgok rendbehozására, hanem a kukázására rendezkedett be. Pedig vannak dolgok amiket kellő érzelmi intelligenciával, önkritikával, empátiával viszonylag könnyen rendbe lehet hozni (nyílván van amit nem, és nem is kell mint pl. a bántalmazás). Túl önközpontú már ez a világ. Nem túl jó az irány. Ha tényleg ennyi volt a baj, elhanyagoltad, de szeretnél változni és velük lenni akkor tedd ezt. Mindent azonnal kukázunk, megjavítani már senki semmit nem akar. Végső soron is te vagy a gyermek apja, ha rendes, békés körülmények között meg tudtok állapodni és igy élni, akkor a gyereknek is jobb mint apa nélkül, vagy alig ismerve a saját apját. Nem muszály erőltetni a szerelmi részét sem ha nem szeretitek egymást, de jobb lenne ha békében legalább baráti viszonyban maradnátok a gyermek érdekében. Arról még nem is beszélve, hogy még az sem teljesen esélytelen, hogy akár újra meg tudnátok szeretni egymást, ha mindketten úgy is álltok hozzá. Persze ez idő és elhatározás.
2023. márc. 31. 11:51
 12/13 anonim ***** válasza:
35%
Most komolyan mondjanak le a saját boldogságukrol a gyerek miatt? Hidd el, attól hogy pici, nem hülye, érteni fogja, hogy a szülei csak kényszerből vannak együtt. Jobb az, ahol a szülők szét mennek és mindkettőnek lesz egy másik, normális kapcsolata. Két otthonba is hazamehet a gyermek, nem kell mindenáron ragaszkodni az eredeti felálláshoz, mert az az “eredeti”.
2023. márc. 31. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#12! Ne haragudj, véletlenül lepontoztalak, pedig zöldet akartam nyomni☹️

Igazad van. Ráadásul az apuka eddig is alig volt otthon, mivel külföldön él. Szóval neki az a normális, hogy apa nincs otthon. #11 nem tudom minek erőltetné a semmit.

2023. márc. 31. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!