Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kezdjek a témába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek a témába?

Figyelt kérdés

Valójábam volt már ez téma közöttünk pár éve talán 3 éve ,de nem beszéltük meg ,hogy mégis mikor..

Szóval együtt vagyunk 8 éve párommal ebből 2 éve együtt is lakunk.

Ő már mondta ,hogy szeretne gyereket ,de 3 éve én még nem akartam viszont mostanában egyre jobban érzem,hogy szeretném én is.

Azóta így 3 éve kb nem beszéltünk erről szerintetek hogyan hozzam témába ,hogy ne legyen fura?

33 leszek párom 34

2023. márc. 26. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó de azért próbáld ki...

Így a témát felhoztad, vicces is voltál, meg is nyugtattad, és végre tudtok róla beszélni.

2023. márc. 26. 22:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni ☺️ köszi.
2023. márc. 26. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit csendes a lakás, mit szólnál egy kis babanevetéshez?
2023. márc. 26. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

3 évig nem beszélgettetek erről? Úgy, hogy az utolsó két évben már együtt is laktatok?

Hát, öregem, ti nem együtt, hanem egymás mellett éltek. És ez nem párkapcsolat, hanem közösen eltöltött 8 év volt. Mintha csak együtt dolgoznátok, vagy szomszédok lennétek. Csak annyi a különbség, hogy ti szexeltetek is.

2023. márc. 26. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem elképzelhetetlen, hogy 8 év kapcsolat után egy ilyet ne merj felhozni. Erre szokták példának hozni, hogy a párok mernek szexelni, egymást legintimebb testrészeivel dolgokat csinálni, testnedvekkel érintkezni stb. de nem mernek beszélni. Hogy is van ez? Valahol jogos.
2023. márc. 26. 23:29
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Várnék még pár évet a helyedben, hogy aztán kicsússz az időből, majd ő lehessen a hibás, amiért nem lehetett vele beszélni és/vagy nem olvasott a gondolataidban, hogy mit akarsz, ebből is következik, hogy sose szeretett. 😂
2023. márc. 27. 01:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező házasnak lenni a terhesseghez valóban, csak legalább anyagilag be tudnád biztosítani a picit, ha a srác kilép a kapcsolatbol. Azok alapján, hogy ilyen “magas” szintű a kommunikáció köztetek, ez csak idő kérdése. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ő nem akar elvenni és sikerült meggyőznie téged, hogy a kapcsolat amúgy sem lesz attól semmiben sem más, ha házasok vagytok, úgyhogy “felesleges”.
2023. márc. 27. 09:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Itt ennyire unatkoztok,hogy mindenbe kötekedtek,ha valaki fel mert tenni egy kérdést?(vicc az ,hogy tényleg mindenhol ezt látom itt)😅

Nem kapcsolati problémával tettem fel kérdést kösz jól elvagyunk😅

1 témával tettem fel kérdést amit régen beszéltünk és nem tudtam mivel hozzam szóba ennyi.

Poénosan szóba hoztam a témát és mivel érti a humort meglepő lehet nektek,de jól reagált.

Az értelmes hozzászólásokat köszöntem a többinek..✌️

2023. márc. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!