Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nehezíti az életmódvál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nehezíti az életmódváltásom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Orvos írta elő a cukormentes, ch szegény életmódot, de én nagyon édes szájú vagyok úgyhogy nekem ez alapbol nehéz, de a párom foylton csokit, pizzát, péksütit eszik előttem, így még nehezebb. Nyilván kibirom, mert az egészség fontosabb, de sokkal nehezebb így, mintha nem lennének ilyen kajak a közelemben

2023. márc. 25. 17:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Ahhoz kétség sem fér, hogy ez a kérdező akaratán múlik elsősorban, de azért ne nézzük már annyira le a kapcsolatokat, hogy semmilyen támogatást nem várunk a párunktól.

20-as, egyrészt a párodnak se túl egészséges a napi csoki, pizza, másrészt meg ne idealizáljuk meg a rossz kapcsolatokat. Elvileg a párod, akik szeret és tisztel (ahogy az egy normális kapcsolatban van) támogathatja az életmódváltásodat annyival, hogy nem előted fal mindent. Neki ettől nem kell életmódot váltania, felteszem nem vagytok együtt napi 24 órát.

2023. márc. 27. 10:49
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

21. A kapcsolatunkkal semmi probléma nincs, tekintettel van rám így is, annak idején ő ajánlotta,hogy előttem nem eszik ilyesmiket ha zavar. Én mondtam, hogy egye ha szeretné, mert ez konkrétan az én harcom, az én felelősségem, nekem kell döntéseket hoznom arról mit mikor miért eszek meg, és mire mondok nemet. Nem hagyatkozhatok külső befolyásolásra. Ez is egy nagy nehézség fogyásnál, de meg kell vele küzdeni. Ha rokonok kínálgatnak sütikét nemet kell mondanom. Ha megyünk az utcán, a cukrászda mint csábítás ugyanúgy ott lesz, vagy a pékség ahonnan kiszivárog az a finom illat stb stb. Nem fognak bezárni a kedvemért nehogy kifosszam. Az ember a párjával se legyen igazságtalan, önző. Nekem van/volt nagyon nagy problémám a kajával való viszonyom, nekem is kellett megoldani.

Egyébként saját döntésből kifolyólag már ő is csökkentette az édességeket, de jó egy évvel az után, hogy én elkezdtem a saját èletmódváltásomat, mert úgy érezte szüksége van rá, de kevésbé drasztikusan, mert neki amúgy egészségügyi baja nincs, nem is hízékony olyan durvàn mint én, csak felszedett pár kilót, de azóta vissza is fogyott ezáltal. 20. Voltam.

2023. márc. 27. 15:25
 23/24 anonim ***** válasza:
81%
Ez így azért sokat tompít a sztorin :D Szép tőle hogy felajánlotta és a te döntésed is teljesen korrekt. Ennek ellenére, ha a kérdezőt zavarja, szerintem a párjának illene figyelembe venni. Nekem pl. otthon sokkal nagyobb lenne a csábítás, mint mondjuk az utcán.
2023. márc. 27. 15:33
 24/24 anonim ***** válasza:
23. Igen, itthon amúgy nekem is rosszabb ha van valami cucc de szerencsére a párom csak annyit vesz amennyit el is pusztít még aznap, szóval nem suttog a csoki a szekrényből x napig, hogy " egyél meg" mert miután megvette, itthon meg is eszi egyből.
2023. márc. 27. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!