Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nehezíti az életmódvál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nehezíti az életmódváltásom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Orvos írta elő a cukormentes, ch szegény életmódot, de én nagyon édes szájú vagyok úgyhogy nekem ez alapbol nehéz, de a párom foylton csokit, pizzát, péksütit eszik előttem, így még nehezebb. Nyilván kibirom, mert az egészség fontosabb, de sokkal nehezebb így, mintha nem lennének ilyen kajak a közelemben

2023. márc. 25. 17:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%

Azt csinálsz, amit akarsz.Döntsd el, hogy kifogásokat keresel vagy életmódot váltasz.Én 10 évig láncdohányos voltam és azt mondtam, elég volt.Leszokok a cigiről.A környezetemben ugyanúgy szívják jó páran, párom is e cigizik, nem akar róla leszokni.

Én is már évek óta csak e cigizek, de letettem azt is, mert én azt mondtam, hogy ezt fogom csinálni.

Te is döntsd el akkor mit akarsz.

Ennél az életmódváltás sem nehezebb, hidd el.

2023. márc. 25. 17:39
 2/24 A kérdező kommentje:

Milyen kifogásokat keresek??!!!

Leirtam, hogy kibírom, csak így sokkal nehezebb!!!

2023. márc. 25. 17:42
 3/24 anonim ***** válasza:
16%

1

Pf.... a cigit egyik naprol a masikra letettem, es siman lejratam a tobbiekkel bagozni....

A kaja sokkal nehezebb

2023. márc. 25. 17:44
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Ne tegyél semmit. Folytasd a diétát.
2023. márc. 25. 17:46
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Igazából csak egy dolgot kell tenned: felfognod, hogy a nehézség nem kifogás semmire. Nehéz, és? Attól még csinálni kell. Edzed az akaraterődet. Azt nem várhatod el másoktól, hogy miattad ők is életmódot váltsanak, max arra kérheted meg, hogy ne előtted egye, hanem pl. egy másik szobában.
2023. márc. 25. 17:47
 6/24 anonim ***** válasza:
39%
#3 Dehogy nehezebb! A cukorzabálás is függőség, de sehol nincs egy kategóriában egy erősen láncdohányossal.Nálad sokkal okosabb emberek, addiktológusok mondják ezt.
2023. márc. 25. 17:56
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Beszélj a pároddal, hogy ez neked most nagyon nehéz, és óriási segítség lenne, ha nem az orrod előtt enné. Legalább pár hétig, amíg átállsz agyilag is.
2023. márc. 25. 18:20
 8/24 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Fegyelmezett vagy és megcsinálod. Mi lesz majd, ha gyereked lesz, és nekik is meg kell felelned? Gyerek és partner mellett is ugyanúgy kell gondoskodnod magadról.
2023. márc. 25. 18:21
 9/24 anonim ***** válasza:
76%
Terhesség miatt szénhidrátszegény diétát kellett tartanom, abszolút nem izgatott, hogy ki mit eszik még körülöttem. Bár lehet azért is, mert éreztem, hogy ha túlzásba esek felmegy a cukrom, és rosszul leszek, így megundorodtam az olyan kajáktól is.
2023. márc. 25. 19:16
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is kellett diétát tartanom egészségügyi okok miatt. Mellette sütöttem a palacsintát, mákosgubát a családnak. Úgy hívják akaraterő.
2023. márc. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!