Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi az a mód, ahogy az alábbi probléma kezelése elfogadbató lenne számotokra?
A párom hozzám költözött. Mindenben passzolunk és nagyon jól kijövünk, de egy dolog zavar, és nem tudom, hogy oldjam meg. Ahogy a WC-n pisil, persze állva, fröcsköl össze mindent. Peremet, falat, padlót. Hiába bele céloz, de ugye fröccsen.
Szívem szerint megkérném, hogy pisiljen ülve, de nem tudom, ez mennyire csorbítaná a férfiasságát. Tudom, hogy megtenné, ha kérem, de nekem is rossz lenne, ha olyanokra venném rá, amivel "kiherélem".
Más ötletem nincs, így napi szinten mosom a sárga foltokat.
Ki hogy oldja ezt meg?
"napi szinten mosom a sárga foltokat."
Így.
Felhívod a figyelmet a sárga foltok rá, és megkéred, hogy vagy lesz szíves takarítani maga után, vagy esetleg pisilhet ülve is.
Ha ettől kiherélve érzi magát, akkor lesz még komolyabb fennakadás is. Az állandó húgyszagtól lesz férfi?
Annyira jól el lehet gondolkozni az ilyen kérdéseken.
Hogy komolyan vannak emberek akiknek ilyen pitiáner dolgok olyan szintű problémaként merülnek fel, hogy gyakorin kell segítséget kérni. Bár ha a párod elkezd ezen problémázni miután mondod, akkor jogosan ítélted meg hogy ez egy konfliktusos dolog, viszont az őt még gázabbá teszi, hogy ilyen f@szságból képes ügyet csinálni.
Egyértelmű hogy ülve pisilni sokkal jobb. Undorító ahogy fröccsen mindenfelé és amúgyis biológiailag egészségesebb ülve. Azt meg el sem tudom képzelni hogy mi férfias abban hogy összehugyozod a fürdőszobát.
Mitől olyan nehéz rátenni a valagát a wc re?
Mi a f..ért nem férfias ez?
A férfi ott kezdődik hogy nem hugyozza körbe a wc-t, sehol, senkinél.
Ez olyan alap, ami minimum kritérium egy pasintól.
Minden normális pasi, -legalábbis akiket én ismerek-, ráül a wc re szégyen nem szégyen.
Az értelmesebbjei már rég rájött hogy így nem kell állandóan wc t mosni.
Állva a piszoárba kell az való arra a wc nem.
Nekem egy párom nem volt aki otthon alva hugyozott volna, kérni se kellett.
Kérd meg és kssz. Semmi köze ennek a férfiaságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!