Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a párotok a magatoknak vett ételt szó nélkül elvinné munkába (úgy, hogy viszi a sajátját is)..?

Figyelt kérdés

2023. febr. 22. 08:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%

Ilyen kérdések láttán elgondolkodom, hogy sokaknál a párkapcsolat az csak lakótársi viszony-e, érzelmi alapjai minimálisak-e, anyagi megfontolásúak-e, vagy szimplán csak annyira hozzászokott a kolis, lakótársi albikhoz, hogy keveri a kettőt. Elgondolkoztat az is, hogy vajon ez a felfogása a későbbiekben változik-e, pl. gyerek/ek születése, stb hatására.

Számomra elképzelhetetlennek tünik egy hütő párkapcsolatban, akár külön kasszán is, hogy ez az enyém, ez a tiéd! Ehhez te nem nyűlhatsz, ahhoz én nem! Külön kasszán is a vásárlásokat kb felezni szokták, ha pl. valamit nem szeret a férjem, akkor az ő számára veszek olyat, amit szeret, vagy fordítva: ő is ezt teszi. Soha nem volt abból gond, hogy ki mit evett meg, vagy vitt el a hütőből, mert a másik fél, legyen akár nő, vagy férfi, a másik fél a párom, akit szeretek, aki fontos számomra, vele együtt a kapcsolatunk minősége is fontos. Soha eszembe sem jutna azon fennakadni, hogy mi hiányzik a hűtőből, mit evett meg, vagy mit vitt a munkahelyére enni, mert 1 ilyenen vitázni, duzzogni felesleges, 2 miért sajnáljak, irigyeljek tőle bármit is, hiszen egy párkapcsolatban nincs külön te és külön én, ott kizárólag MI van!! 3. Ételt sajnálni egy párkapcsolatban, hmmm számomra kiábrándító lenne... 4. a fenti esetet, aki ugyanígy gondolkodik, biztosan kompenzálja valamivel... A legtöbb esetben vesz helyette 2t, hármat, stb...

Valószínűleg nagyon szerencsés vagyok, amiért olyan házasságban élek, ahol nem kell ilyen apróságokból problémát generálni. Viszont az ilyen

2023. febr. 22. 09:52
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
Viszont az ilyen fillérezgető, fukar, irigy embereket szívből sajnálom. Bele sem merek gondolni, hogy egy válóperben mire lesznek képesek...
2023. febr. 22. 09:54
 13/27 A kérdező kommentje:

#11-es válaszoló!

Én megértem, hogy valamelyik párkapcsolatban az a természetes, hogy minden közös. Nálunk is van ilyen; nincs olyan, hogy nem lehet valamihez hozzányúlni. Viszont ha veszek neki is és magamnak is ételt, ő ki is választja, hogy mit szeretne vinni belőle, akkor miért viszi el azt is ami a másiké? Lehet én vagyok kicsinyes, vagy felfújom a dolgot, de számomra alapvető, hogy ami a másé, azt nem veszem el. 🤷🤷 Még akkor se esett volna rosszul, ha szól, hogy mégis elvinné azt is, de így nem számítottam rá. Szerintem az is alapvető lenne egy kapcsolatban, hogy odafigyeljünk a másikra ezen a téren is. Persze, mindenki másképp gondolja.

2023. febr. 22. 10:19
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

11

És a férjed elviszi a te kajádat és üresen hagyja neked a hűtőt?

Vagy a félig kész kajából hiányzik egy összetevő, mert a másik szó nélkül megette?

2023. febr. 22. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
Semmit. Dobok össze egy szendót, vagy megállok gyorsan ès veszek valamit.
2023. febr. 22. 10:24
 16/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem nagyon vagytok egy hurron. Nek eroltetnem ezt a kapcsolatnak nem nevezheto valamit.
2023. febr. 22. 10:36
 17/27 anonim ***** válasza:
60%
Komolyan valakinek a párja véletlenül a reggeli rohanásban elvitte a kajáját, és én most erről problémázó kérdést olvasok? Azért nem semmi, milyen problémák vannak.
2023. febr. 22. 10:43
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem tudnék helyette mit vinni, pillanatnyilag bosszankodnék egyet. De komolyan nem haragudnék, mert nálunk ilyen biztos csak véletlen figyelmetlenségből fordulhat elő. Nagyon gondoskodó a férjem, biztos nem hagyna kaja nélkül. Ugyanakkor hajnalban félkómásan kinézem belőle, hogy olyat is elrak amit nem kellene. Vagy olyat nem amit kellene. Idáig az utóbbira volt példa. :)

Egyébként meg valami szendvicsnekvaló tuti van itthon, tehát csinálnék gyorsan.

2023. febr. 22. 10:44
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
Lehet terhes és megnőtt az étvágya
2023. febr. 22. 10:53
 20/27 anonim ***** válasza:
35%
#13 és #14 és ha majd a gyereked a nagy reggeli rohanásban véletlenül azt viszi magával vagy megeszi az egyim hozzávalót, akkor mit csinálsz vele? Kérdést írsz ki hogyan kell gyereket nevelni, hogy ne egyen a hütőből? Vicc. De ez legyen a legnagyobb gondotok az életben. 😁
2023. febr. 22. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!